Οι κλήσεις ομάδας FaceTime δεν θα λειτουργήσουν ποτέ σε iOS 12.1.3 ή παλαιότερες εκδόσεις

0
Χθες, η Apple ζήτησε συγγνώμη για ένα σοβαρό σφάλμα ασφαλείας στο FaceTime που επέτρεπε να ακούσετε κλήσεις πριν αυτές απαντηθούν. Μετά από αυτό, η εταιρεία δήλωσε ότι θα περιορίσει το έργο αυτής της λειτουργίας στο iOS 12.1.3 και παλαιότερες εκδόσεις του συστήματος. 
Η Apple δήλωσε στο Macramors ότι οι κλήσεις ομάδας FaceTime θα απενεργοποιηθούν μόνιμα στο iOS 12.1 iOS 12.1.3. Για να λειτουργήσει αυτή η λειτουργία, οι χρήστες θα πρέπει να ενημερώσουν το iPhone, ή το iPad τους σε νεότερες εκδόσεις του συστήματος αρχίζοντας ίσως με το iOS 12.1.4. την επόμενη εβδομάδα.

Η Apple απενεργοποίησε τις κλήσεις ομάδας FaceTime μέσα σε λίγες ώρες μετά από τα νέα σχετικά με μια ευπάθεια σε αυτό το χαρακτηριστικό. Ένα σφάλμα του προγράμματος άφηνε τον καλούντα να ακούσει τις συνομιλίες του άλλου μέρους πριν απαντήσει στην κλήση.

Ένας από τους κατοίκους των ΗΠΑ μήνυσε την Apple λόγω αυτής της ευπάθειας, και ο Γενικός Εισαγγελέας της Νέας Υόρκης ξεκίνησε μια έρευνα για το γιατί η Apple δεν απάντησε άμεσα στο πρόβλημα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !