Ο επικεφαλής της Siri εγκατέλειψε τη θέση του

0
Ο Bill Stasior, ο οποίος έχει οδηγήσει την ομάδα της Siri από το 2012, άφησε πρόσφατα τη θέση του, αναφέρει σε δημοσίευση η The Information.Ο νέος υποψήφιος για τη θέση του προϊσταμένου του τμήματος δεν έχει ακόμη βρεθεί αφού μέχρι τώρα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι. 
Η Apple αγόρασε τη βοηθό φωνής Siri το 2010, αλλά οι δημιουργοί της δεν παρέμειναν πολύ στην εταιρεία. Ο Stasior μεταφέρθηκε στην Apple από την Amazon το 2012 για να πάρει τη θέση του CEO της Siri.

Σύμφωνα με την The Information, ο Stasior εξακολουθεί να εργάζεται στην Apple, αλλά η θέση του είναι άγνωστη. Δεν είναι επίσης σαφές ποιος θα είναι υπεύθυνος για το Siri τώρα. Αναζήτηση για έναν νέο ηγέτη θα αναλάβει ο ανώτερος αντιπρόεδρος της Apple της μηχανικής μάθησης και τεχνητής νοημοσύνης, John Jannandrea.

Η Jannandrea πέρασε οκτώ χρόνια στο Google, πριν μετακομίσει στην Apple . Ο διορισμός του έγινε μέρος της στρατηγικής της εταιρείας σε μια προσπάθεια να φέρει το Siri στο επίπεδο του Amazon Alexa και του Google Assistant.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !