Η Apple επιδιορθώνει το bug στο FaceTime και κυκλοφορεί αναβάθμιση την επόμενη εβδομάδα

0
Η δημοσίευση του Macramors δημοσίευσε μια δήλωση από την Apple με μια συγγνώμη για ένα σφάλμα σχετικά με την λειτουργία του FaceTime, και επίσης ανακοίνωσε το χρονοδιάγραμμα της απελευθέρωσης της νέας ενημέρωσης. 
Αρχικά, η Apple υποσχέθηκε να διορθώσει το λάθος αυτή την εβδομάδα, αλλά σε μια νέα δήλωση, η εταιρεία γράφει ότι η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα. Πότε ακριβώς θα συμβεί αυτό είναι άγνωστο προς το παρόν.

Διορθώσαμε το σφάλμα ασφαλείας των κλήσεων ομάδας του FaceTime στους διακομιστές της Apple και θα κυκλοφορήσουμε μια ενημερωμένη έκδοση λογισμικού για να ενεργοποιήσουμε ξανά αυτή την λειτουργία την επόμενη εβδομάδα. Ευχαριστούμε την οικογένεια Thompson για την αναφορά σφάλματος. Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη στους πελάτες που επηρεάζονται, καθώς και σε όλους όσους ανησυχούν για αυτό το ζήτημα ασφάλειας.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους πελάτες μας ότι από τη στιγμή που η ομάδα μηχανικών μας συγκέντρωσε τα δεδομένα που χρειάζονται για να εντοπίσει το πρόβλημα, απενεργοποιήσαμε αμέσως την δυνατότητα ομαδικών κλήσεων στην εφαρμογή FaceTime και αρχίσαμε να επιλύουμε το σφάλμα. Προσπαθούμε να δράσουμε το συντομότερο δυνατό σε θέματα επεξεργασίας πληροφοριών, μελέτης και μεταβίβασης με τους κατάλληλους εμπειρογνώμονες. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά την ασφάλεια των προϊόντων μας και όπως πάντα, προσπαθούμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών.

Ένα σφάλμα στο FaceTime επέτρεψε στον καλούντα να αποκτήσει πρόσβαση στην κάμερα και στο μικρόφωνο του συνομιλητή πριν απαντήσει ο χρήστης στην κλήση. Για πρώτη φορά, η οικογένεια Thompson, ή μάλλον η μητέρα και ο γιος, ανέφεραν. Ήταν αυτοί που ευχαρίστησε η Apple, επειδή μίλησαν για το λάθος μια εβδομάδα πριν γράψουν τα μέσα ενημέρωσης για αυτό .

Η Apple έχει ήδη λάβει αγωγή από κάτοικο του Τέξας για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά της και ο Γενικός Εισαγγελέας της Νέας Υόρκης ξεκίνησε έρευνα επειδή η Apple δεν απάντησε αμέσως στο πρόβλημα.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !