Η εφαρμογή του Facebook υποστηρίζει τώρα νέες αναλύσεις οθόνης iPhone και iPad Pro

0
Το Facebook ενημέρωσε την επίσημη εφαρμογή του για τις συσκευές του iOS. Τώρα υποστηρίζει την ανάλυση οθόνης του iPhone XS Max, του iPhone XR και του iPad Pro χωρίς πλαίσιο έστω και με μεγάλη καθυστέρηση. 
Μέχρι τώρα, η εφαρμογή Facebook στα μοντέλα iPhone των 6,1 ιντσών και 6,5 ιντσών λειτουργούσε σε συμβατότητα, απλά αυξάνοντας την ανάλυση του XS XS iPhone με 5,8 ιντσών.

Η ενσωματωμένη υποστήριξη για νέες αναλύσεις οθόνης σημαίνει ότι η εφαρμογή χρησιμοποιεί πραγματικά όλα τα εικονοστοιχεία της οθόνης iPhone XS Max (2688 × 1242 εικονοστοιχεία) και του iPhone XR (1792 × 828 εικονοστοιχεία). Σύμφωνα με τους προγραμματιστές, αυτή η ενημέρωση σας επιτρέπει να δείτε περίπου 10% περισσότερο περιεχόμενο στην εφαρμογή Facebook που νωρίτερα χανόταν πίσω από την οθόνη. Επίσης, το κείμενο στην οθόνη έχει γίνει σαφέστερο, αφού το πρόγραμμα χρησιμοποιεί όλα τα ενεργά pixel.

Η νέα έκδοση του iOS πελάτη του κοινωνικού δικτύου ανακουφίζει από το iPad Pro 2018 από τις μαύρες γραμμές στα πλάγια. Ταυτόχρονα, η εφαρμογή προσαρμόζεται τόσο για τις εκδόσεις 11 ιντσών όσο και 12,9 ιντσών για τα ταμπλετ της Apple χωρίς πλαίσιο.

Επιπλέον, η εφαρμογή Facebook Messenger έλαβε επίσης μια ενημερωμένη έκδοση με υποστήριξη για αναλύσεις οθόνης του iPhone 2018.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !