Το App Store και η Apple Music δεν λειτουργούν για κάποιους χρήστες του iOS 11

0
Ξεκινώντας από χθες το βράδυ, οι χρήστες του iOS 11 παραπονιούνται ότι η Apple Music και το App Store δεν δουλεύουν γι 'αυτούς. Από την υπηρεσία υποστήριξης της Apple δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες σχετικά με τις αιτίες της αποτυχίας. 
Οι χρήστες του IOS 11 στο Twitter και στο Reddit διαμαρτύρονται ότι το App Store και η Apple Music δεν λειτουργούν γι αυτους και προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση πολλοί άνθρωποι μπόρεσαν να αποκαταστήσουν την πρόσβαση στις υπηρεσίες, ορίζοντας την ημερομηνία έως τις 29 Ιανουαρίου. Οι δημοσιογράφοι του 9to5Mac προτείνουν ότι το πρόβλημα έγκειται στα ξεπερασμένα πιστοποιητικά των διακομιστών ασφαλείας της Apple.

Δεν υπάρχει σφάλμα στη σελίδα κατάστασης υπηρεσιών της Apple, εκτός από τη λειτουργία κλήσης ομάδας στο FaceTime που είναι απενεργοποιημένη από προχθές. Η Apple πιθανότατα θα επιλύσει το πρόβλημα σύντομα.

Μερικοί χρήστες υποπτεύονται ότι η Apple έχει απενεργοποιήσει τις υπηρεσίες της στο iOS 11 για να ενθαρρύνει όλους τους υπόλοιπους χρήστες να αναβαθμίσουν στο iOS 12. Σύμφωνα με το Mixpanel, στα τέλη Ιανουαρίου, μόνο 11,95% των συσκευών συνεχίζουν να λειτουργούν στο iOS 11 και ο αριθμός των smartphones και των tablet στο iOS 12 αυξάνεται καθημερινά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !