Η Google μίλησε λεπτομερώς για το πώς θα κλείσει σταδιακά το Google+

0
Πέρυσι, η Google ανακοίνωσε το κλείσιμο του κοινωνικού δικτύου Google+ μετά την ανακάλυψη των τρωτών σημείων ασφαλείας . Τώρα, η Google έχει ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία λήξης του Google+ και έχει επίσης πει πώς θα ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία. 
Το Google+ τελικά κλείνει στις 2 Απριλίου του 2019. Ωστόσο, από τώρα, ορισμένες λειτουργίες του κοινωνικού δικτύου θα αποσυνδέονται σταδιακά. Από τις 4 Φεβρουαρίου, δεν θα μπορείτε πλέον να δημιουργείτε νέα προφίλ, κοινότητες και συμβάντα στο Google+. Την ίδια ημέρα, η εταιρεία θα κλείσει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει καποιος το Google+ για σχόλια στο Blogger, παρόλο που σε μερικές άλλες τοποθεσίες αυτή η λειτουργία θα λειτουργήσει μέχρι και τις 7 Μαρτίου.

Τις επόμενες εβδομάδες, τα κουμπιά σύνδεσης μέσω του Google+ θα σταματήσουν να λειτουργούν. Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα αντικατασταθούν με κουμπιά εξουσιοδότησης μέσω ενός λογαριασμού της Google.

Τέλος, στις 2 Απριλίου, η Google θα διαγράψει όλους τους λογαριασμούς, τις σελίδες και όλο το περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών και των βίντεο. Σύμφωνα με την Google, αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !