Οι ιδιοκτήτες του iPhone X και του iPhone XS διαμαρτύρονται για την τυχαία λειτουργία του φακού

0
Η USA Today αναφέρει σήμερα ότι αρκετές εκατοντάδες ιδιοκτήτες του iPhone X και του iPhone XS κατήγγειλαν στην Apple ότι ο φακός ενεργοποιήθηκε τυχαία από την οθόνη κλειδώματος αρκετές φορές.  
Οι χρήστες του IPhone X και iPhone XS μίλησαν για δυσάρεστες καταστάσεις όταν ενεργοποίησαν τυχαία το φακό της κάμερας. Αυτό συμβαίνει όχι μόνο σε εκείνες τις στιγμές που ένα άτομο βγάζει το τηλέφωνο από την τσέπη του αλλά και σε περιπτώσεις όπου ο φακός ενεργοποιείται τη στιγμή που το smartphone βρίσκεται στην τσέπη του ιδιοκτήτη.

Πολλοί δεν δίνουν αμέσως προσοχή στη λάμψη από την τσέπη τους και μερικές φορές οι περαστικοί τους ενημέρωσαν γι 'αυτό.

Σύμφωνα με την USA Today, η Apple έλαβε 488 καταγγελίες σχετικά με αυτό το πρόβλημα. Πολλοί χρήστες είναι δυσαρεστημένοι με το γεγονός ότι η κατά λάθος ενεργοποίηση του φακού αποφορτίζεται η μπαταρία και αυτό το κουμπί δεν μπορεί να αφαιρεθεί από την οθόνη κλειδώματος.

Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί άρχισαν να μιλάνε για αυτό το πρόβλημα μόλις τώρα και αν οφείλετε σε καποια αναβάθμιση. Για σχεδόν ένα και ενάμιση χρόνο της ύπαρξης του iPhone X, κανείς δεν έχει διαμαρτυρηθεί για αυτό το χαρακτηριστικό και περιμένουμε την εταιρία να πάρει καποια επίσημη θέση.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !