Η Apple ενημέρωσε τα AirPods

0
Σήμερα, 20 Μαρτίου, η Apple ανακοίνωσε τη δεύτερη γενιά των AirPods με το τσιπ H1, το οποίο παρέχει τη λειτουργία "Hi Siri!" Και μια θήκη με ασύρματη φόρτιση ως μία από τις διαθέσιμες επιλογές.  
Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, η Apple ενημερώνει καθημερινά τα προϊόντα της, δημοσιεύοντας πληροφορίες σχετικά με αυτά σε δελτία τύπου. Προηγουμένως, η εταιρεία βελτίωσε το iMac, το iPad Air και το iPad mini, και σήμερα είναι η σειρά των AirPods.

Από σήμερα, τα νέα AirPods είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελίες σε τιμή 199 δολαρίων με μια τυποποιημένη θήκη για φόρτιση και 79 δολαρίων με θήκη για ασύρματη φόρτιση. Επιπλέον, μια περίπτωση που υποστηρίζει την τεχνολογία Qi μπορεί να αγοραστεί χωριστά για 159 δολάρια. Χρόνος παράδοσης - 2-3 εβδομάδες μετά την παραγγελία.

Δυστυχώς, τα μαύρα ακουστικά, τα οποία έγραψαν πολλοί αναλυτές, δεν συμπεριλήφθηκαν σε αυτήν την ενημέρωση της γραμμής AirPods και θα κάνουμε πολύ καιρό να δούμε καθώς και ένα διαφορετικό σχεδιασμό που περιμέναμε αποδείχτηκαν φρούδες ελπίδες.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !