Η Apple μπορεί να απελευθερώσει ένα ενημερωμένο iPod Touch αύριο

0
Η Apple μπορεί να απελευθερώσει την έβδομη γενιά του iPod touch αύριο. Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, η εταιρεία θα ανακοινώσει αυτό στο επόμενο δελτίο τύπου. 
Νωρίτερα αυτό το μήνα, η πύλη του MacRumors ανέφερε ότι η Apple θα παρουσιάσει ένα νέο iPad , ένα νέο iMac και iPod από τις 18 Μαρτίου έως τις 20 Μαρτίου. Ως μέρος αυτών των πληροφοριών επιβεβαιώθηκε σήμερα, ότι αύριο η Apple μπορεί να εισαγάγει ένα νέο iPod touch.

Οι δημοσιογράφοι αναφέρουν ότι η Apple ανήγγειλε ενημερώσεις για διάφορα προϊόντα αυτήν την εβδομάδα για να εστιάσει τους θεατές στις ειδήσεις και τις υπηρεσίες πολυμέσων στην παρουσίαση της 25ης Μαρτίου.

Τον περασμένο μήνα, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo δήλωσε ότι αναμένει ένα νέο iPod touch με έναν ενημερωμένο επεξεργαστή το 2019 και ο προγραμματιστής Steve Troughton-Smith βρήκε αναφορές στο νέο μοντέλο του Apple Player στον κώδικα του iOS 12.2. Ως εκ τούτου, υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι στο εγγύς μέλλον η εταιρεία θα ενημερώσει τη σειρά iPod.

Επιπλέον, το τρέχον μοντέλο κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2015. Είναι εξοπλισμένο με οθόνη προβολής 4 ιντσών, επεξεργαστή A8, κάμερα 8 megapixel και πλήκτρο Home χωρίς αναγνωριστικό Touch. Πιθανότατα, το iPod touch μπορεί να πάρει ένα τσιπ A10 Fusion ή A11 Bionic.

Η τρέχουσα γενιά του iPod touch είναι ακόμα διαθέσιμη στα καταστήματα της Apple σε έξι χρώματα με εσωτερική μνήμη 32 GB ή 128 GB για $ 199 και $ 299 δολάρια, αντίστοιχα.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !