Ενημερώθηκε η εφαρμογή για την παρουσίαση "Apple Events".

0
Τα συμβάντα της Apple για το Apple TV έχουν λάβει μια νέα ενημερωμένη έκδοση. Έχει ανανεωθεί για χάρη της εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαρτίου 2019.  
Η Apple κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση για την εφαρμογή Εκδηλώσεις της Apple, η οποία είναι διαθέσιμη στους χρήστες του set-top box της Apple TV. Οι δημοσιογράφοι του MacRumors επέστησαν την προσοχή στο γεγονός ότι η εφαρμογή αναφέρει το γεγονός της Apple, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαρτίου 2019 στο θέατρο του Steve Jobs. Οι χρήστες της κονσόλας θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά το συνέδριο στο ίδιο το πρόγραμμα. Η ενημέρωση είναι διαθέσιμη για εγκατάσταση στο App Store για το tvOS.

Οι δημοσιογράφοι αναμένουν ότι στις 25 Μαρτίου 2019, η Apple θα εισαγάγει τη δική της υπηρεσία συνεχούς ροής , η οποία έχει αναπτυχθεί για αρκετά χρόνια. Στις 18 Μαρτίου 2019, στο δίκτυο εμφανίστηκε μια λίστα με τηλεοπτικές εκπομπές, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες στη νέα πλατφόρμα . Επίσης, κατά την παρουσίαση θα γίνει μια ανακοίνωση μιας συνδρομής premium στην εφαρμογή ειδήσεων Apple News .


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !