Η Apple κυκλοφόρησε την έκτη beta έκδοση των iOS 12.2, macOS 10.14.4, watchOS 5.2 και tvOS 12.2 για προγραμματιστές

0
Σήμερα η Apple κυκλοφόρησε την έκτη beta έκδοση του iOS 12.2 για τους προγραμματιστές. Η κυκλοφορία αυτή πραγματοποιήθηκε μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του iOS 12.2 beta 5 . 
Οι χρήστες μπορούν ήδη να κάνουν λήψη μιας νέας έκδοσης beta σε συσκευές iOS, εάν έχουν το προφίλ προγραμματιστή.

Στην προηγούμενη δοκιμή builds του iOS 12.2, η Apple πρόσθεσε 4 νέους χαρακτήρες Animoji, άλλαξε το σχεδιασμό ορισμένων εικονιδίων στο κέντρο ελέγχου, αύξησε το επίπεδο προστασίας των προσωπικών δεδομένων για το Safari.

Επίσης στον κώδικα του iOS 12.2 βρέθηκαν αναφορές σε AirPods δεύτερης γενιάς με υποστήριξη για τη λειτουργία "Hi, Siri!".

Εκτός από το iOS 12.2 beta 6, η Apple κυκλοφόρησε επίσης τα δοκιμαστικά build των macOS 10.14.4, watchOS 5.2 και tvOS 12.2.

Υποτίθεται ότι η Apple σχεδιάζει να παρουσιάσει την υπηρεσία των μέσων ενημέρωσης σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαρτίου. Μπορούμε να αναμένουμε ότι σε αυτήν την περίπτωση, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει τα iOS 12.2, macOS 10.14.4, watchOS 5.2 και tvOS 12.2 λίγο μετά την παρουσίαση, προκειμένου να προσφέρει στους χρήστες των συσκευών iOS πρόσβαση σε νέες υπηρεσίες συνδρομής.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !