Λάθος της Apple δίνει πρόσβαση πληρωμένου περιεχόμενου, ελεύθερα σε όλους στην εφαρμογη Apple News +

0
Η εγγραφή στην υπηρεσία Apple News + κοστίζει 9,99 ευρώ το μήνα. Η υπηρεσία λειτουργεί μόνο λίγες μέρες, αλλά ήδη βρέθηκε ο τρόπος να αποκτήσει καποιος πρόσβαση σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη της.  
Συγκεκριμένα ένα λογισμικό ελάττωμα ανακαλύφθηκε από τον προγραμματιστή και blogger Steve Truton-Smith που αναφερει στη σελίδα στο Twitter ότι η Apple δεν χρησιμοποιεί την τεχνολογία διαχείρισης ψηφιακών δικαιωμάτων για την προστασία του περιεχομένου της Apple News +.

Και αν όλα είναι σωστά με την εφαρμογή στο iPhone, τότε όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά την έκδοση desktop του προγράμματος, οι σελίδες PDF ενός περιοδικού ή εφημερίδας που είναι ανοικτές για προβολή αποθηκεύονται στο φάκελο προσωρινής αποθήκευσης. Ταυτόχρονα, το ίδιο το πρόγραμμα κατεβάζει μια λίστα με όλες τις άλλες σελίδες του περιοδικού μαζί με τις μοναδικές διευθύνσεις URL τους, οι οποίες επίσης δεν είναι κρυπτογραφημένες και ως εκ τούτου, μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση.

Για να εξοικονομήσει χρόνο, ο Steve έγραψε ένα μικρό σενάριο το οποίο έβλεπε αυτόματα όλους αυτούς τους συνδέσμους και στη συνέχεια εξέτασε το φάκελο της κρυφής μνήμης και συνέλεξε ένα εντελώς δωρεάν περιοδικό που ήταν αρχικά διαθέσιμο μόνο με μια συνδρομή. Η Apple δεν ακόμη σχολίασε την κατάσταση που πιθανόν θα το διορθώσει γρήγορα.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη στιγμή της δρομολόγησης της υπηρεσίας λίγες μέρες νωρίτερα, περισσότερες από 300 ψηφιακές και έντυπες δημοσιεύσεις ήταν διαθέσιμες στους αναγνώστες. Τα κείμενα μιας συνδρομής παρέχονται από την Time, National Geographic, Forbes, Sports Illustrated και πολλά άλλα.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !