Η εγκατάσταση βιντεοπαιχνιδιών άρχισε από το ολλανδικό κατάστημα της Apple

0
Σύμφωνα με την iCulture, η τοποθέτηση βιντεοπαιχνιδιών έχει αρχίσει στο ανακαινισθέν κατάστημα της Apple στο Άμστερνταμ.  
Τώρα οι τοίχοι του ολλανδικού καταστήματος Apple καλύπτονται με προσωρινές επιγραφές για τις επισκευές. Επίσης, ξεκίνησε η ανακατασκευή της αυλής του καταστήματος, όπου θα βρίσκεται το δημόσιο φόρουμ.

Σε αντίθεση με τα καταστήματα στο Λονδίνο και τη Βαρκελώνη, η ολλανδική εταιρεία του Apple Store αποφάσισε να το αφήσει ανοικτό κατά την περίοδο της επισκευής. Το γεγονός είναι ότι στην Ολλανδία υπάρχουν μόνο τρία καταστήματα και μόνο ένα από αυτά βρίσκεται στο Άμστερνταμ.

Η επισκευή του ολλανδικού καταστήματος Apple είναι μόνο το πρώτο στάδιο της ανακατασκευής της Apple φέτος. Αλλαγές στο εσωτερικό των καταστημάτων προγραμματίζονται επίσης στην Αυστραλία, τις ΗΠΑ και άλλες χώρες. Σύμφωνα με το iCulture, η επισκευή θα πραγματοποιηθεί σε οκτώ στάδια και θα λήξει κάποτε τον Οκτώβριο.

Πέρυσι, οι εργασίες επισκευής πραγματοποιήθηκαν σε άλλο ολλανδικό κατάστημα, το Ντε Χάαγκ. Όπως διακρίνουμε εγκατέστησε οθόνες βίντεο στους τοίχους, καθώς και μια θέση για το φόρουμ.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !