Η Apple κυκλοφόρησε μια σειρά από βίντεο στο πλαίσιο της εκστρατείας "Είναι περισσότερο από το iPhone"

0
Αυτό το Σαββατοκύριακο η Apple μοιράστηκε τρία νέα βίντεο σχετικά με το iPhone. Τα βίντεο δείχνουν τα οφέλη του Face ID, στο iOS 12 και του πώς ανακυκλώνει η Apple τα smartphones.  
Στο βίντεο Face ID, η Apple μιλάει για την εξασφάλιση της ιδιωτικής ζωής όταν χρησιμοποιεί το λογισμικό αναγνώρισης προσώπου. Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι το Face ID δεν αποθηκεύει μια φωτογραφία του προσώπου του χρήστη στο iPhone, αλλά χρησιμοποιεί μόνο τη μαθηματική του παράσταση.



Στο δεύτερο βίντεο, η Apple δείχνει ότι το iOS 12 κάνει γρηγορότερα τα iPhones, γρηγορότερα λόγω των μεγάλων βελτιώσεων στην απόδοση και τη σταθερότητα του λειτουργικού συστήματος, το οποίο είναι εγκατεστημένο επί του παρόντος στο 80% όλων των iPhones.



Και τέλος, η εταιρεία μίλησε για την ανακύκλωση των smartphones. Η επιγραφή εμφανίζεται στο βίντεο: "Η Apple θα ανακυκλώσει το παλιό σας smartphone, ακόμα κι αν δεν είναι iPhone". Εκπρόσωποι της εταιρείας εξηγούν αυτό το γεγονός ότι όταν επεξεργάζεστε παλιές συσκευές, μπορείτε να αποκτήσετε τα απαραίτητα υλικά για περαιτέρω παραγωγή χωρίς να καταφύγετε στη χρήση των πόρων της Γης.



"Το iPhone είναι κάτι περισσότερο από μια συσκευή στο χέρι σας. Αποτελείται από κάθε απόφαση που λαμβάνουμε ξεκινώντας από την ενεργειακή αποδοτικότητα και την προσεκτική προστασία των δεδομένων σας και τελειώνοντας με το πόσο υπεύθυνα επεξεργαζόμαστε τα μικρότερα συστατικά του ", μπορείτε να συνοψίσετε τη διαφημιστική καμπάνια" Είναι περισσότερο από το iPhone ".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !