Η Apple διαπραγματεύεται με κορυφαία εταιρεία παραγωγής τηλεόρασης της Ευρώπης

0
Η Apple βρίσκεται σε συνομιλίες με την εταιρεία RTL Group, η οποία είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή τηλεοπτικού περιεχομένου στην Ευρώπη.   
Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους του MacRumors, η Apple σκοπεύει να υπογράψει μια συμφωνία εταιρικής σχέσης με την εταιρεία Fremantle, η οποία αποτελεί μέρος της εταιρείας των μέσων ενημέρωσης.

Όπως έχει προγραμματίσει η αμερικανική εταιρεία, η εταιρεία παραγωγής, που είναι μέρος του RTL Group, μπορεί να βοηθήσει την Apple να δημιουργήσει πρωτότυπο περιεχόμενο για τη δική της υπηρεσία βίντεο. Οι δημοσιογράφοι επισημαίνουν επίσης ότι ο ιδιοκτήτης της Fremantle ο προαναφερόμενος όμιλος RTL είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός τηλεοπτικού περιεχομένου στην Ευρώπη.

Οι κύριες ιδιαιτερότητες των δραστηριοτήτων της Fremantle είναι πως συν-παράγουν αμερικανικές τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το American Idol μια εκπομπή για την Αμερική που αναζητούν ταλέντα. Η δημοσίευση δεν διευκρινίζει εάν αυτά τα προγράμματα θα μεταδοθούν στην υπηρεσία ροής της ίδιας της Apple, ή οι δημιουργοί τους θα είναι μέρος μιας ομάδας που θα παράγει κάποιο νέο περιεχόμενο.

Σημειώστε ότι η εκδήλωση, η οποία θα αφιερωθεί στην κυκλοφορία με την παρουσίαση της δικής της υπηρεσίας βίντεο της Apple, θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαρτίου 2019 .


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !