Το iPhone του 2019 θα έχει σχεδίαση της κάμερας αντιγράφοντας το Huawei Mate 20

0
Το ιαπωνικό blog Macotakara επιβεβαίωσε σήμερα ότι τις πληροφορίες για το iPhone 11 όπου θα έχει μια ενότητα με τρεις κάμερες σε σχήμα ορθογωνίου, οι πρώτες πληροφορίες για αυτό εμφανίστηκαν τον Ιανουάριο. 
Η σελίδα δηλώνει ότι ο σχεδιασμός του νέου συστήματος της κάμερας των iPhone θα είναι παρόμοιος με αυτό του Huawei Mate 20. Παράλληλα, ο πόρος αναφέρεται στους κατασκευαστές εξαρτημάτων ως πηγή διαρροής.

Νωρίτερα, οι δημοσιογράφοι της Wall Street Journal ανέφεραν ότι μόνο ο διάδοχος του iPhone XS Max θα είναι εξοπλισμένος με ένα σύστημα τριών φωτογραφικών μηχανών, αλλά το Macotakara αναφερει ότι αυτό το σχεδιασμό θα λάβει τόσο μοντέλο 6,5 ιντσών όσο και iPhone 5,8 ιντσών στο 11.

Σύμφωνα με την διαδικτυακή πύλη, η Apple μπορεί επίσης να διαφοροποιήσει τις συσκευές όχι ανάλογα με το μέγεθος, αλλά με το μέγεθος της μνήμης. Αυτό σημαίνει ότι μόνο τα πιο ακριβά μοντέλα με μεγάλη εσωτερική μνήμη θα είναι εξοπλισμένα με ένα σύστημα με τρεις κάμερες. Με βάση αυτό, το Macotakara πιστεύει ότι η έκδοση των 64 GB του iPhone 11 θα έχει μια μονάδα από δύο κάμερες παρόμοιες με το iPhone XS. Αυτό είναι πολύ πιθανό, επειδή η Apple έχει ήδη εκδώσει αποκλειστικές προδιαγραφές για μοντέλα συσκευών του κορυφαίου επιπέδου. Για παράδειγμα, το iPhone 7 σε χρώμα Jet Black ήταν διαθέσιμο μόνο για smartphones με μνήμη 128 GB και 256 GB και το iPad Pro 2018 με 1 TB εσωτερικής μνήμης έλαβε 6 GB μνήμης RAM ενώ όλα τα άλλα επαγγελματικά μοντέλα tablet είναι εξοπλισμένα 4 GB μνήμης RAM.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !