Στην πρώτη θέση στην παγκόσμια αγορά των έξυπνων ρολογιών ξανά το AppleWatch

0
Οι ειδικοί της αναλυτικής υπηρεσίας IDC δημοσίευσαν μια νέα έκθεση, σύμφωνα με την οποία η Apple κατόρθωσε να πουλήσει πάνω από 16 εκατομμύρια ρολόγια το τέταρτο τρίμηνο του 2018.   
Αυτό σημαίνει πως είναι επτά εκατομμύρια περισσότερα από ό, τι οι αναλυτές της strategyanalytics ανάφεραν νωρίτερα.

Η Αναλυτική Υπηρεσία της IDC παρουσίασε μια νέα έκθεση σχετικά με τις πωλήσεις των έξυπνων ρολογιών το τέταρτο τρίμηνο του 2018. Έτσι, σύμφωνα με τους ειδικούς, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η Apple κατάφερε να πουλήσει 16,2 εκατομμύρια Apple Watch. Η αμερικανική εταιρεία κατέλαβε επίσης την πρώτη θέση στην παγκόσμια αγορά έξυπνων ρολογιών, αφήνοντας τη Xiaomi στη δεύτερη θέση (7,5 εκατομμύρια) και την Huawei στην τρίτη θέση (5,7 εκατομμύρια). Η Samsung κατέλαβε μόνο την πέμπτη θέση το τέταρτο τρίμηνο του 2018, αφού ο κατασκευαστής της Νότιας Κορέας πώλησε τέσσερα εκατομμύρια έξυπνες συσκευές.

Σημειώνουμε ότι παρόμοια αναφορά δημοσιεύθηκε από αναλυτές από το strategyanalytics . Σύμφωνα με αυτούς, η Apple έχει πουλήσει μόνο 9,6 εκατομμύρια Apple Watch παγκοσμίως. Δεν είναι γνωστό ποια από τις δύο εταιρείες δημοσίευσε τα πιο ακριβή δεδομένα, δεδομένου ότι η Apple δεν δημοσιεύει πλέον πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό συσκευών που πωλήθηκαν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !