Μια γαλλική εταιρεία παράγει το iPhone σε διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές

0
Τα προϊόντα της εταιρείας Remade, η οποία ασχολείται με το φινίρισμα των χρωμάτων των ανακαινισμένου iPhone, παρουσιάστηκαν στο Mobile World Congress. 
Εκείνοι οι καταναλωτές που δεν είναι ικανοποιημένοι με τον αρχικό σχεδιασμό των gadget της Apple, χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τρίτων εταιρειών για να αποκτήσουν ένα ασυνήθιστο χρώμα ή ενα χαραγμένο iPhone.

Αυτή η λύση προσφέρεται από τη γαλλική εταιρεία Remade. Ασχολείται με την αγορά αδρανών smartphones από τις μονάδες επεξεργασίας ηλεκτρονικών, αντικαθιστώντας τα σπασμένα μέρη τους και το χρώμα των συσκευών. Στην τελική πώληση, φτάνουν πλέον φθηνά, smartphone iPhone, σε με μια ευρεία παλέτα χρωμάτων από το πορφυρό μέχρι και μπλε.

Μέχρι στιγμής, τέτοια iPhone είναι διαθέσιμα μόνο στη Γαλλία, αλλά η Remade έχει στα σχέδια της να πουλήσει τις συσκευές της και στις ΗΠΑ. Έτσι, πρόσφατα η εταιρεία άνοιξε ένα εργοστάσιό της στο Μαϊάμι και επίσης πραγματοποίησε συνομιλίες με την Verizon.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !