Ο χειρισμός του PlayStation 4 είναι πλέον πραγματικότητα χρησιμοποιώντας το iPhone

0
Η Sony εισήγαγε τη λειτουργία Remote Play PS4 για το iPhone και το iPad. Τώρα οι ιδιοκτήτες της κονσόλας μπορούν να χρησιμοποιήσουν συσκευές που βασίζονται στο iOS κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.  
Η κονσόλα Sony PlayStation 4 έχει λάβει μια ενημερωμένη έκδοση που περιλαμβάνει υποστήριξη για συγχρονισμό κινητών συσκευών βάσει του iOS. Οι ιδιοκτήτες της κονσόλας παιχνιδιών μπορούν να παίξουν με τα iPhones και τα iPads, τα οποία θα λειτουργήσουν και ως joystick. Σημειώστε ότι μια παρόμοια λειτουργία έγινε διαθέσιμη για χρήστες των συσκευών Android πριν από τέσσερα χρόνια.

Εκτός από τον έλεγχο του παιχνιδιού, οι χρήστες θα μπορούν επίσης να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν την κονσόλα χρησιμοποιώντας το iPhone. Κουμπιά για κάθετη και οριζόντια πλοήγηση εμφανίζονται στην οθόνη της κινητής συσκευής.

Η ενημέρωση εχει τον κωδικό αριθμό 6.50. Προκειμένου να επωφεληθούν από τη νέα λειτουργία, οι παίκτες πρέπει να κατεβάσουν την εφαρμογή του PS4 Remote Play από το App Store.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !