Το MacStories δημιούργησε μια κοινόχρηστη βιβλιοθήκη συντομεύσεων για εφαρμογές στο iOS

0
Ο ιδρυτής του MacStories Federico Viticci διέθεσε σε ανοικτή πρόσβαση ένα αρχείο 150 συντομεύσεων για την εφαρμογή του iOS "Συντομεύσεις". 
Το νέο αρχείο περιέχει πολλές συντομεύσεις που μπορούν να απλοποιήσουν τη λειτουργία συσκευών στο iOS. Στην πρώτη έκδοση του αρχείου υπάρχουν μόνο 150, αλλά με την πάροδο του χρόνου ο αριθμός των προτύπων θα αυξηθεί. Κάθε μία από τις ετικέτες που παρουσιάστηκαν αναπτύχθηκε και δοκιμάστηκαν από την ομάδα του MacStories, η οποία εγγυάται για την ποιότητά τους.

Η βιβλιοθήκη ετικετών είναι καλά οργανωμένη με όλα τα πρότυπα να ταξινομούνται και ενημερώνονται για την εφαρμογή Συντομεύσεις. Ενσωματωμένα σχόλια εξηγούν τις λειτουργίες τους. Υπάρχουν συνολικά 20 κατηγορίες:

App Store, Επαφές, Ημερολόγιο, Email, Υγεία, Μουσική, Φωτογραφίες, Twitter, Καιρός, Internet και πολλά άλλα.

Προς το παρόν, η βιβλιοθήκη συντομεύσεων είναι δωρεάν και επίσης εύκολα προσαρμοσμένη στις ανάγκες ενός συγκεκριμένου χρήστη και θα τις βρείτε στο σύνδεσμο εδώ. 


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !