Ο αναλυτής Kuo πιστεύει πως το Galaxy S10 είναι καλύτερο από τη σημερινή γενιά των iPhone

0
Ο φημισμένος αναλυτής Ming-Chi Kuo προβλέπει αύξηση της ζήτησης κατά 30% για το Samsung Galaxy S10 τους επόμενους μήνες. Πιστεύει ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός από το υψηλότερο επίπεδο ζήτησης από το αναμενόμενο.  


"Κρίνοντας από τις προ-παραγγελίες, η σειρά Galaxy S10 έχει μεγάλη ζήτηση από ό, τι αναμενόταν. Οι παραδόσεις των μοντέλων ναυαρχίδων της Samsung 2019 θα αυξηθούν κατά 30-40% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Ως εκ τούτου, αύξησεις στις προβλέψεις είναι και για τον αριθμό των πωληθέντων Galaxy S10 κατά 30% θα είναι απο  30-35 εκατομμύρια σε 40-45 εκατομμύρια μονάδες.

Πιστεύω ότι η αναμενόμενη αύξηση των πωλήσεων του Samsung Galaxy S10 οφείλεται στη στάση των καταναλωτών απέναντι στην καινοτομία,  με σημαντικές τεχνικές διαφορές από το iPhone (δακτυλικό αποτύπωμα υπερήχων στην οθόνη, κάμερα 3 φακών, αμφίδρομη ασύρματη φόρτιση και ένα πλήθος ακόμη από καινοτομίες) θα εχουν πολύ υψηλότερη από την αναμενόμενη ζήτηση της αγοράς στην Κίνα "

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με φήμες, η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα iPhone με τρεις κάμερες στην πίσω πλευρά αυτό το έτος. Ωστόσο, σύμφωνα με τον αναλυτή Kuo, η εταιρεία θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί το αναγνωριστικό προσώπου και σε νέες συσκευές, οπότε ο ενσωματωμένος στην οθόνη ανιχνευτής δακτυλικών αποτυπωμάτων υπερήχων θα είναι το κύριο πλεονέκτημα των κορυφαίων συσκευών της Samsung από την Apple.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !