Η Apple κυκλοφόρησε ένα βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

0
Η Apple κυκλοφόρησε ένα νέο κοινωνικό βίντεο αφιερωμένο στη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας. Αναφέρεται για τη συμβολή των φεμινιστών στον αγώνα για τα δικαιώματα των γυναικών. Στην εκδήλωση συμμετείχαν δημοφιλείς μουσικοί, μεταξύ των οποίων οι Dua Lipa και Ed Sheeran.   
Η παραγωγή του βίντεο είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και περιγράφει συνοπτικά την ιστορία του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών σε όλο τον κόσμο. Στη δημιουργία του βίντεο βοήθησαν δημοφιλή καλλιτέχνες της μουσικής που έχουν υπογράψει σύμβαση με την Apple Music. Μεταξύ αυτών, ο Ed Sheeran, ο Frank Turner, ο Hozier, ο Dua Lipa και άλλοι.

Στο βίντεο, κρατούν πινακίδες στα χέρια τους με διάφορα μηνύματα. Για παράδειγμα, η ενοχές ενδοοικογενειακής βίας, η υψηλή θνησιμότητα των γυναικών, η έλλειψη πρόσβασης σε κάποια επαγγέλματα. Σκοπός του βίντεο είναι να υπενθυμίσει στους ανθρώπους ότι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας συνδέεται πρωτίστως με τον αγώνα για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των γυναικών.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !