Μετά από δέκα δευτερόλεπτα αδράνειας, το iPhone XS και το XS Max δείχνουν μια μικρή καθυστέρηση στην κίνηση

0
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του 9to5Mac, το iPhone XS και το XS Max έχουν ένα προβλήματα με την εμφάνιση κινούμενων εικόνων όπου μετά από δέκα δευτερόλεπτα αδράνειας, οι συσκευές δεν ανταποκρίνονται αμέσως στην αφή του χρήστη.  
Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν ανοίγετε τη λειτουργία του multitasking μετά από μια μακρά αδράνεια της συσκευής (τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα). Για παράδειγμα, στη μετάβαση σε λειτουργία πολλαπλών εργασιών, το smartphone εμφανίζει μια μικρή καθυστέρηση των κινουμένων εικόνων.

Το πρόβλημα παρατηρήθηκε κατά την κυκλοφορία του μοντέλου XS τον Σεπτέμβριο του 2018 και πολλά παράπονα εμφανίστηκαν αμέσως στα φόρουμ της Apple, τα οποία ωστόσο δεν οδήγησαν σε τίποτα, αφού η καθυστέρηση είναι παρούσα σε όλες τις εκδόσεις του iOS 12.2.

Σύμφωνα με τους χρήστες, παρακολούθησαν αυτό το πρόβλημα σε όλες τις συσκευές επίδειξης στα καταστήματα του Apple Store. Μερικοί από αυτούς που κατάφεραν να αγοράσουν ένα απο αυτά gadget, εκμεταλλεύτηκαν τη συσκευή αντικατάστασης εγγύησης, αλλά και το νέο XS είχε το ίδιο μειονέκτημα.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !