Μετά από δέκα δευτερόλεπτα αδράνειας, το iPhone XS και το XS Max δείχνουν μια μικρή καθυστέρηση στην κίνηση - Argonaytis

.

Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019

Μετά από δέκα δευτερόλεπτα αδράνειας, το iPhone XS και το XS Max δείχνουν μια μικρή καθυστέρηση στην κίνηση
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του 9to5Mac, το iPhone XS και το XS Max έχουν ένα προβλήματα με την εμφάνιση κινούμενων εικόνων όπου μετά από δέκα δευτερόλεπτα αδράνειας, οι συσκευές δεν ανταποκρίνονται αμέσως στην αφή του χρήστη.  
Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν ανοίγετε τη λειτουργία του multitasking μετά από μια μακρά αδράνεια της συσκευής (τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα). Για παράδειγμα, στη μετάβαση σε λειτουργία πολλαπλών εργασιών, το smartphone εμφανίζει μια μικρή καθυστέρηση των κινουμένων εικόνων.

Το πρόβλημα παρατηρήθηκε κατά την κυκλοφορία του μοντέλου XS τον Σεπτέμβριο του 2018 και πολλά παράπονα εμφανίστηκαν αμέσως στα φόρουμ της Apple, τα οποία ωστόσο δεν οδήγησαν σε τίποτα, αφού η καθυστέρηση είναι παρούσα σε όλες τις εκδόσεις του iOS 12.2.

Σύμφωνα με τους χρήστες, παρακολούθησαν αυτό το πρόβλημα σε όλες τις συσκευές επίδειξης στα καταστήματα του Apple Store. Μερικοί από αυτούς που κατάφεραν να αγοράσουν ένα απο αυτά gadget, εκμεταλλεύτηκαν τη συσκευή αντικατάστασης εγγύησης, αλλά και το νέο XS είχε το ίδιο μειονέκτημα.Μετά από δέκα δευτερόλεπτα αδράνειας, το iPhone XS και το XS Max δείχνουν μια μικρή καθυστέρηση στην κίνηση Argonaytis Μαρτίου 09, 2019

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

visitors

ARGONAYTIS
021 0300 9960
Greece

SEND ME A MESSAGE


Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη
expand_less