Κυκλοφόρησε η πέμπτη beta έκδοση του iOS 12.2 για προγραμματιστές

0
Σήμερα, 11 Μαρτίου, η Apple κυκλοφόρησε την πέμπτη beta έκδοση του iOS 12.2 για τους προγραμματιστές. Οι κάτοχοι των iPhone και iPad με εγκατεστημένο το ανάλογο προφίλ μπορούν ήδη να λάβουν την ενημέρωση.  
Εκτός από την επόμενη δοκιμή build iOS 12.2, η Apple κυκλοφόρησε επίσης την πέμπτη beta έκδοση του watchOS 5.2, tvOS 12.2 και macOS 10.14.4. Ως συνήθως, οι ενημερώσεις περιλαμβάνουν διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις σταθερότητας. Η τελική έκδοση του iOS 12.2 είναι πιθανό να λάβει χώρα στο τέλος αυτού του μήνα.

Οι αλλαγές σε προηγούμενες κυκλοφορίες αποσκοπούσαν κυρίως στην υποστήριξη των έξυπνων τηλεοράσεων (AirPlay..). Μεταξύ άλλων αλλαγών, υπάρχουν νέοι χαρακτήρες Animoji και επανασχεδιασμένα εικονίδια toy AirPlay και Console στο Κέντρο Ελέγχου.

Στον κώδικα iOS 12.2 beta 4 υπήρχαν αναφορές σε νέα AirPods με βελτιωμένη υποστήριξη για το Siri, ενημερωμένη διεπαφή της Apple News και άλλα τμήματα λογισμικού που σχετίζονται με την υποστήριξη των επερχόμενων προϊόντων, τα οποία ενδέχεται να ανακοινώσει η εταιρεία στις 25 Μαρτίου.Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !