Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Roku και της Apple για την υποστήριξη του AirPlay 2 σχεδόν ολοκληρώθηκαν. - Argonaytis

.

Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Roku και της Apple για την υποστήριξη του AirPlay 2 σχεδόν ολοκληρώθηκαν.
Σύμφωνα με το MacRumors, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Roku και της Apple για την υποστήριξη της AirPlay έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.  
Η ενσωμάτωση του AirPlay 2 θα προστεθεί μετά την ενημέρωση του λογισμικού του Roku OS για τις συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων Roku. Η υπηρεσία θα επιτρέψει στους χρήστες να μεταφέρουν απευθείας βίντεο, αρχεία ήχου, φωτογραφίες και άλλο περιεχόμενο από το iPhone, iPad ή Mac απευθείας στην τηλεόραση.

Το AirPlay 2 θα είναι διαθέσιμο στις τηλεοράσεις Roku smart από τις μάρκες TCL, Sharp, Hisense, Hitachi, Sanyo και RCA. Τον Ιανουάριο, η Apple ανακοίνωσε ότι η έξυπνη τηλεόραση που υποστηρίζεται από την Air TV2 θα διατίθεται από κορυφαίους κατασκευαστές όπως οι Samsung, LG, Vizio και Sony. Η υποστήριξη AirPlay 2 θα βελτιώσει σημαντικά την ασύρματη συνδεσιμότητα και θα σας επιτρέψει να συνδέσετε οποιαδήποτε τηλεόραση Roku με τις συσκευές Apple.

Μέχρι στιγμής, η Apple και η Roku συνεχίζουν να διαπραγματεύονται μια ημερομηνία έναρξης για την υποστήριξη του AirPlay 2 και δεν έχουν επιβεβαιώσει τα σχέδιά τους δημοσίως.Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Roku και της Apple για την υποστήριξη του AirPlay 2 σχεδόν ολοκληρώθηκαν. Argonaytis Μαρτίου 11, 2019

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

visitors

ARGONAYTIS
021 0300 9960
Greece

SEND ME A MESSAGE


Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη
expand_less