Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Roku και της Apple για την υποστήριξη του AirPlay 2 σχεδόν ολοκληρώθηκαν.

0
Σύμφωνα με το MacRumors, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Roku και της Apple για την υποστήριξη της AirPlay έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.  
Η ενσωμάτωση του AirPlay 2 θα προστεθεί μετά την ενημέρωση του λογισμικού του Roku OS για τις συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων Roku. Η υπηρεσία θα επιτρέψει στους χρήστες να μεταφέρουν απευθείας βίντεο, αρχεία ήχου, φωτογραφίες και άλλο περιεχόμενο από το iPhone, iPad ή Mac απευθείας στην τηλεόραση.

Το AirPlay 2 θα είναι διαθέσιμο στις τηλεοράσεις Roku smart από τις μάρκες TCL, Sharp, Hisense, Hitachi, Sanyo και RCA. Τον Ιανουάριο, η Apple ανακοίνωσε ότι η έξυπνη τηλεόραση που υποστηρίζεται από την Air TV2 θα διατίθεται από κορυφαίους κατασκευαστές όπως οι Samsung, LG, Vizio και Sony. Η υποστήριξη AirPlay 2 θα βελτιώσει σημαντικά την ασύρματη συνδεσιμότητα και θα σας επιτρέψει να συνδέσετε οποιαδήποτε τηλεόραση Roku με τις συσκευές Apple.

Μέχρι στιγμής, η Apple και η Roku συνεχίζουν να διαπραγματεύονται μια ημερομηνία έναρξης για την υποστήριξη του AirPlay 2 και δεν έχουν επιβεβαιώσει τα σχέδιά τους δημοσίως.Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !