Η Corning βοηθά την Apple να κατασκευάσει ένα πτυσσόμενο iPhone

0
H ασχολείται με την ανάπτυξη ενός πραγματικά καινοτόμου προϊόντος σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύσαν οι δημοσιογράφοι του Wired.  
Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, η Apple θεωρεί την Corning ως έναν από τους κύριους προμηθευτές εύκαμπτου γυαλιού, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία και την κατασκευή ενός πτυσσόμενου iPhone. Σύμφωνα με τη δημοσίευση του Wired, η Corning αναπτύσσει μια νέα τεχνολογία, βασισμένη στις πλαστικές οθόνες των πρώτων κινητών τηλεφώνων. Το εύκαμπτο γυαλί θα δημιουργηθεί από πολυμερή πλαστικά υλικά, τα οποία θα αυξήσουν όχι μόνο την αντοχή του αλλά και την ακτίνα κάμψης.

Η Corning έχει ήδη κατασκευάσει ένα πρωτότυπο του μελλοντικού γυαλιού πάχους 0,1 χιλιοστών. Η ακτίνα κάμψης είναι μέχρι στιγμής στα πέντε χιλιοστά για το λόγο όταν χρησιμοποιείται μεγαλύτερη ακτίνα, το γυαλί μπορεί να σπάσει. Οι ειδικοί της Corning εργάζονται για τη βελτίωση αυτής της τεχνολογίας. Οι δημοσιογράφοι σημειώνουν ότι το τελικό προϊόν της εταιρείας θα είναι ικανό να αποκατασταθεί μόνο του μετά από καποια παραμόρφωση.

Νωρίτερα, η Corning ανέπτυξε το γυαλί Gorilla Glass  που είναι ανθεκτικό στις κρούσεις και το οποίο είναι εγκατεστημένο σε ορισμένα smartphones. Σύμφωνα με τους αναλυτές, η Apple θα παρουσιάσει το πτυσσόμενο smartphone όχι νωρίτερα από το 2020.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !