Η Apple κυκλοφόρησε την τέταρτη έκδοση beta για τους προγραμματιστές στο iOS 12.2, macOS 10.14.4, tvOS 12.2, watchOS 5.2

0
Η Apple κυκλοφόρησε την τέταρτη γενιά των λειτουργικών beta, τα οποία είναι προς το παρόν διαθέσιμα μόνο στους προγραμματιστές. Σε μια μέρα ή δύο, τα μέλη του προγράμματος Apple Beta Software θα μπορούν να λάβουν δημόσια τις δοκιμαστικές εκδόσεις και να τα δοκιμάσουν.  
Στην πρώτη και τη δεύτερη beta του iOS, η Apple εισήγαγε τέσσερις νέους χαρακτήρες Animoji, άλλαξε το Κέντρο ελέγχου και την οθόνη κλειδώματος, επεξεργάστηκε το τηλεχειριστήριο της Apple TV, την εφαρμογή Wallet και την τηλεοπτική υποστήριξη για το HomeKit. Η τρίτη beta έκδοση έλαβε περισσότερες ενημερώσεις στο Κέντρο Ελέγχου, περισσότερες ρυθμίσεις UI εμφάνισης για τις ειδήσεις και το Πορτοφόλι και η συνομιλία ομάδας του FaceTime επέστρεψε επίσης. Οι αλλαγές στις τέταρτες εκδόσεις beta δεν είναι ακόμη γνωστές.

Η Apple συνιστά στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα να μην εγκαταστήσουν εκδόσεις beta σε σημαντικές συσκευές, καθώς ορισμένα δεδομένα ενδέχεται να χαθούν ή να παρουσιαστούν κάποια σφάλματα στα λειτουργικά συστήματα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !