Αυτή είναι η εφαρμογή που σας επιτρέπει να αλλάξετε την αναπαραγωγή μουσικής μεταξύ Mac και iPhone

0
Η εφαρμογή PlayOff σάς επιτρέπει να μεταβείτε από το smartphone σας στον φορητό υπολογιστή ενώ ακούτε μουσική, ξεκινώντας την αναπαραγωγή από το σημείο όπου σταματήσατε την τελευταία φορά.   
Το PlayOff είναι μια νέα εφαρμογή που απλοποιεί την αλληλεπίδραση του iPhone και του Mac. Με αυτή, ο χρήστης μπορεί να πλοηγηθεί με ασφάλεια μεταξύ των πλατφορμών, χωρίς να ανησυχεί για την ενεργοποίηση της μουσικής σε άλλη συσκευή.

Το PlayOff χρησιμοποιεί το Bluetooth για επικοινωνία μεταξύ του macOS και του iOS και της πλατφόρμας Apple MusicKit, το οποίο επιτρέπει στην Apple Music να ενσωματωθεί σε άλλες εφαρμογές. Ο μόνος περιορισμός στη λειτουργία αυτής της εφαρμογής είναι η ανάγκη να διατηρηθεί το iPhone και το Mac μέσα στην εμβέλεια του Bluetooth. Το PlayOff είναι εγκατεστημένο σε δύο συσκευές ταυτόχρονα δηλαδή σε ένα iPhone και Mac. Μετά την εγκατάσταση, οι συσκευές περνούν από μια απλή διαδικασία αντιστοίχισης, με αποτέλεσμα ο χρήστης να μπορεί να ακούει μουσική στο ένα ή το άλλο gadget.

Στο μέλλον, οι προγραμματιστές σκοπεύουν να προσθέσουν στην εφαρμογή την αυτόματη εναλλαγή της εξόδου ήχου, δηλαδή την υποστήριξη για AirPods και άλλα ακουστικά, την ενσωμάτωση με το iPad και τη δυνατότητα να ακούσουν περισσότερα από ένα τραγούδια, αλλά ακόμη και μια ολόκληρη λίστα αναπαραγωγής.

Η εφαρμογή Mac είναι διαθέσιμη για δωρεάν λήψη από το Mac App Store, ενώ η έκδοση iOS κοστίζει 1,99 δολάρια.





https://itunes.apple.com/gr/app/playoff/id1452119712?mt=8

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !