Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Facebook Messenger

0
Σύμφωνα με φήμες, η Apple πρόκειται να προσθέσει την πολυαναμενόμενη σκοτεινή λειτουργία στο iOS 13. Από αυτή την άποψη, το Facebook δοκιμάζει το σκοτεινό περιβάλλον της εφαρμογής του Messenger.Πάμε να δούμε πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Facebook Messenger.  
Από προεπιλογή, το Messenger δεν έχει ρυθμίσεις για την ενεργοποίηση της σκοτεινής λειτουργίας, αλλά μπορείτε να τις ενεργοποιήσετε αποστέλλοντας ένα μήνυμα με ένα φεγγάρι 🌙 (ημισέληνος) σε οποιονδήποτε φίλο ή τον εαυτό σας. Αφού στείλετε το emoji, κάντε κλικ σε αυτό στο μήνυμα. Εμφανίζεται μια ειδοποίηση ότι έχετε πλέον την σκοτεινή λειτουργία. Τώρα μεταβείτε στις ρυθμίσεις του Facebook Messenger στο λογαριασμό σας και ενεργοποιήστε το. Εάν δεν εμφανίζετε τίποτα, κάντε επανεκκίνηση της εφαρμογής.

Η σκοτεινή λειτουργία του Facebook Messenger έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις οθόνες OLED iPhone X / XS και εμφανίζει αυτό το μαύρο φόντο.

Νωρίτερα, ο εκδότης του Bloomberg ανέφερε ότι στο iOS 13 θα προστεθεί η πολυαναμενόμενη υποστήριξη για τη σκοτεινή λειτουργία, την οποία η Apple εισήγαγε στα MacOS πέρυσι. Πιθανώς, όπως προσεγγίζει το WWDC, όλο και περισσότεροι προγραμματιστές θα αρχίσουν να δοκιμάζουν τη σκοτεινή λειτουργία της διασύνδεσης των εφαρμογών τους.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !