Χωρίς τίτλο

0
Το Darkroom είναι ένας ελεύθερος και ισχυρός επεξεργαστής φωτογραφιών για το iOS. Ξεκινώντας από την έκδοση 4.0, έλαβε υποστήριξη και για τα iPad πλέον.  
Η ενημέρωση του 4.1 βελτίωσε τη λειτουργικότητά της και τώρα το Darkroom περιλαμβάνει μια ειδική επέκταση του ίδιου ονόματος, προσβάσιμη από το μενού εφαρμογής Φωτογραφιών, καθώς και μια σειρά άλλων καινοτομιών.

Χάρη στην επέκταση Darkroom, οι φωτογραφίες μπορούν να επεξεργαστούν στην εφαρμογή Φωτογραφία ή αμέσως μετά τη λήψη της φωτογραφίας.

Τώρα το Darkroom υποστηρίζει και ζωντανές φωτογραφίες. Για να τα επεξεργαστείτε, αρκεί να ενεργοποιήσετε την επέκταση όπου η λειτουργικότητα της είναι παρόμοια με την εφαρμογή.

Η ενσωμάτωση στην εφαρμογή Φωτογραφία δεν είναι η μόνη καινοτομία του ενημερωμένου Darkroom. Τώρα ο επεξεργαστής φωτογραφιών υποστηρίζει επίσης τη συνεργασία με το διαχειριστή αρχείων για αρχεία του iPhone.

Στη νέα έκδοση της εφαρμογής είναι ενσωματωμένος και ο δικός της διαχειριστής αρχείων, επιτρέποντάς σας να βλέπετε και να επεξεργάζεστε φωτογραφίες απευθείας από το Darkroom. Επιπλέον, το ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης μας δείχνει τη συνεργασία με υπηρεσίες cloud τρίτων. Αυτό σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία στο Darkroom από το Dropbox και μια σειρά από άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες αποθήκευσης δεδομένων.

Η νέα έκδοση του προγράμματος έχει λάβει βελτιωμένη υποστήριξη για τη διαχωριστική οθόνη και πλέον επιτρέπει τη μεταφορά αρχείων μεταξύ εφαρμογών σε πραγματικό χρόνο.

Μια άλλη καινοτομία αφορά την ιδιωτικότητα των δημιουργών φωτογραφιών. Οι προεπιλεγμένες πληροφορίες τοποθεσίας καταργούνται από το αρχείο στιγμιότυπου κατά την εισαγωγή. Αν ο χρήστης θέλει να αφήσει αυτές τις πληροφορίες, μπορεί να αλλάξει αυτήν την επιλογή στις ρυθμίσεις.

Η εφαρμογή Darkroom 4.1 είναι ήδη διαθέσιμη στο iPhone και το iPad για δωρεάν download στο App Store. 


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !