Η Apple ανακοίνωσε κοινή πιστωτική κάρτα με την Goldman Sachs

0
Χθες, η Apple εισήγαγε την κάρτα της "Apple", η οποία αλλάζει την ιδέα των πιστωτικών καρτών.  
Οι Αμερικανοί πελάτες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για μια κάρτα Apple απευθείας από το iPhone τους. Η κάρτα θα είναι διαθέσιμη στην εφαρμογή Πορτοφόλι σε όλες τις συσκευές της Apple που ανήκουν στην Apple.

Αρχικά, η κάρτα είναι πλήρως εικονική και τα δεδομένα αποθηκεύονται σε ένα ασφαλές τσιπ του Apple Pay. Για να απλουστεύσετε τον οικονομικό έλεγχο, το Πορτοφόλι θα δείξει πού χρησιμοποιήθηκε στο χάρτη, μέχρι και τη θέση στους Χάρτες της Apple. Επίσης, στην εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν τα έξοδά τους, χωρισμένα για ευκολία σε ξεχωριστές κατηγορίες, ανά ημέρα, εβδομάδα και μήνα.

Για κάθε χρήση μιας κάρτας Apple, ο κάτοχος της κάρτας θα λάβει ημερησίως μετρητά με δώρο 2% επί του ποσού αγοράς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πληρωμή οποιουδήποτε προϊόντος, τη μεταφορά σε φίλους και την εξόφληση της πιστωτικής κάρτας Apple Card. Όταν αγοράζετε τις υπηρεσίες της Apple (στο κατάστημα της Apple Store, στο App Store και στο iTunes Store), το cashback θα αυξηθεί στο 3%.

Η Apple δηλώνει ότι ο στόχος τους δεν είναι να κερδίσουν επιπλέον έσοδα εις βάρος των διαφόρων προστίμων, αλλά να μειώσουν τα χρέη των χρηστών, οπότε η κάρτα Apple δεν χρεώνει ποινές, ετήσια, διεθνή ή περιοριστικά τέλη. Η εταιρεία θα προσφέρει επίσης τα χαμηλότερα επιτόκια και δεν θα χρεώσει ποινές αν οι χρήστες υπερβούν το όριο ή δεν κάνουν καποια μηνιαία πληρωμή εγκαίρως. Για να βελτιώσετε την κατανόηση της διάρθρωσης του χρέους στην εφαρμογή Πορτοφόλι, μπορείτε να δείτε πόσο ενδιαφέρον πρέπει να πληρώσετε σε μια πιστωτική κάρτα ανάλογα με το μέγεθος της μηνιαίας πληρωμής, καθώς και να ρυθμίσετε συχνότερες πληρωμές, για παράδειγμα, μία φορά κάθε δύο εβδομάδες, να εξοφλήσετε το χρέος στην τράπεζα το συντομότερο δυνατό.

Όπως συμβαίνει στην περίπτωση της Apple Pay, η κάρτα Apple εξασφαλίζει την υψηλότερη δυνατή ασφάλεια συναλλαγών αφού κάθε αγορά επιβεβαιώνεται με χρήση αναγνωριστικού προσώπου ή αναγνωριστικού αφής και έχει δικό της μοναδικό ψηφιακό κωδικό επιβεβαίωσης.

Η κάρτα Apple δεν περιορίζεται μόνο σε μια ψηφιακή κάρτα και ο πελάτης μπορεί να απελευθερώσει και μια φυσική έκδοση. Δεν θα υπάρχουν δεδομένα στην κάρτα, εκτός από το όνομα: δεν υπάρχει αριθμός, κωδικός CVV, ημερομηνία λήξης και υπογραφή του ιδιοκτήτη σε αυτήν.

Οι χρήστες θα μπορούν να εκδώσουν μια κάρτα Apple αυτό το καλοκαίρι στις Ηνωμένες Πολιτείες.Αν το πείραμα πετύχει στους Αμερικανούς θα εξαπλωθεί σε ολόκληρο το κόσμο σιγά σιγά και έτσι η εταιρία περνάει σε άλλο επίπεδο οπου με την τεχνολογία της θα μπορεί να ελέγχει το χρήμα των πελατών της στο μέλλον.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !