Η Huawei παρουσίασε τα νέα P30 και P30 Pro με τέσσερις φακούς

0
Η Huawei παρουσίασε τα νέα smartphones P30 και P30 Pro. Το τελευταίο έλαβε τέσσερις φακούς στην κύρια κάμερα. Το κόστος των συσκευών ξεκινά με τα σημάδια των 749 eyro και 950/1049 eyro, αντίστοιχα.  
Η παρουσίαση νέων προϊόντων πραγματοποιήθηκε στο YouTube. Το Huawei P30 είναι εξοπλισμένο με μια οθόνη 6,1 ιντσών, με την κορυφαία του P30 Pro να έχει μια οθόνη με διαγώνιο 6,47 ίντσες. Παρά τις διαφορές στο μέγεθος, οι οθόνες των δύο συσκευών έλαβαν την ίδια ανάλυση στα 2340x1080 εικονοστοιχεία.

Τα P30 και P30 Pro είναι εξοπλισμένα με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω της οθόνης και αναγνώριση προσώπου χρήστη. Το νεότερο μοντέλο έχει οκτώ gigabytes μνήμης RAM, και το παλαιότερο μοντέλο έξι gigabytes.

Η κύρια κάμερα του Huawei P30 Pro είναι εξοπλισμένη με τέσσερις φακούς (η τέταρτη βρίσκεται ξεχωριστά και βρίσκεται κάτω από το φλας, όπου είναι υπεύθυνη για την ποιότητα του θολώματος φόντου). Η πιο προσιτή έκδοση του smartphone έλαβε τρεις φακούς. Το P30 θα διατίθεται σε μία έκδοση για 128 gigabytes, ενώ το P30 Pro σε δύο για 128 και 256 gigabytes. Διατίθενται διάφορα χρώματα: μαύρο, μαργαριτάρι, κεχριμπάρι-κόκκινο, γαλάζιο  (Aurora, Μαύρο, Breathing Crystal) .



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !