Νέα τεχνολογία κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Samsung σας επιτρέπει να φορέσετε το smartphone σαν ρολόι

0
Η Samsung έχει κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μια νέα τεχνολογία που σας επιτρέπει να φορέσετε το smartphone σας στον καρπό σας. Η συσκευή αναδιπλώνεται σαν ένα βραχιόλι, το οποίο το κάνει να μοιάζει με ένα έξυπνο ρολόι. 
Οι δημοσιογράφοι του Phonearena δημοσιεύουν εικόνες που δίνουν μια ιδέα για το πώς η νέα τεχνολογία της Samsung θα έχει την πρακτική εφαρμογή. Σας επιτρέπει να μετατρέψετε το smartphone σας σε μια στεφάνη και να το φορέσετε στον καρπό σας. Η δημοσίευση σημειώνει ότι αυτή η τεχνολογία μπορεί να είναι τόσο καινοτόμος όσο οι αναδιπλούμενες οθόνες που κυκλοφορήσαν πρόσφατα. Με άλλα λόγια, θα επιτρέψει τη σύνδεση των smartphones και των έξυπνων ρολογιών, όπως και τα smartphones και τα tablet έχουν συγχωνευθεί σε μία συσκευή.

Η συσκευή, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, θα διπλώνεται κάθετα (όπως το μελλοντικό αναδιπλούμενο smartphone από τη Motorola) μέσω της χρήσης εύκαμπτων υλικών σε όλη τη συσκευή. Σχεδιάζεται να το χρησιμοποιήσει τόσο ως οικείο smartphone όσο και ως έξυπνο ρολόι. Προκειμένου το gadget να μην κάμπτεται αυθαίρετα, για παράδειγμα, όταν βρίσκεται σε μια τσέπη παντελονιών, θα υπάρχει μηχανισμός σε αυτό, που όταν πατηθεί, η συσκευή είναι σταθερή στη θέση στην οποία είναι βολική για τον χρήστη.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !