Η διαδικτυακή έκδοση του Skype δεν λειτουργεί πλέον στο Safari

0
Αυτή την εβδομάδα, η Microsoft ενημέρωσε το Skype Web Client, το οποίο δεν υποστηρίζει πλέον το πρόγραμμα περιήγησης του Safari. Οι προγραμματιστές επιβεβαίωσαν επισήμως ότι τώρα το Skype για το Web θα είναι διαθέσιμο μόνο σε δύο προγράμματα περιήγησης.   
Σε μια συνέντευξη με τους δημοσιογράφους του VentureBeat, οι εκπρόσωποι της Microsoft εξήγησαν ότι η διαδικτυακή έκδοση του Skype χρησιμοποιεί το πλαίσιο "κλήσεις σε πραγματικό χρόνο και μέσα ενημέρωσης", το οποίο εφαρμόζεται διαφορετικά σε διάφορα προγράμματα περιήγησης. Εξαιτίας αυτού, η εταιρεία αποφάσισε να αφήσει την υποστήριξη του πελάτη web του Skype μόνο στο Microsoft Edge και στο Google Chrome.

Για πρώτη φορά, η διαδικτυακή έκδοση του Skype ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2016 και τον περασμένο μήνα η Microsoft προειδοποίησε τους χρήστες ότι η υποστήριξη για τα προγράμματα περιήγησης Safari, Firefox και Opera θα διακοπεί σύντομα.

Εκτός από την περιορισμένη υποστήριξη, οι ειδοποιήσεις τροποποιήθηκαν στην ενημερωμένη εφαρμογή Ιστού και προστέθηκαν HD video κλήσεις, εγγραφή κλήσεων και πολλά άλλα.

Τώρα οι χρήστες macOS θα πρέπει να εγκαταστήσουν το πρόγραμμα περιήγησης του Chrome για να συνεργαστούν με τον πελάτη web του Skype ή να κατεβάσουν τη μητρική εφαρμογή από το Mac App Store.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !