Ο Tim Cook πραγματοποίησε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Κίνας

0
Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, επισκέφθηκε το Πεκίνο αυτήν την εβδομάδα για μια επαγγελματική επίσκεψη. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, πραγματοποίησε μια μικρή περιοδεία σε τοπικά αξιοθέατα και επίσης μίλησε με τον αντιπρόεδρο της Κίνας, την Sun Chunlan.  
Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του Xinhua, συζήτησαν τα επιτεύγματα της χώρας στον τομέα της εκπαίδευσης και συμφώνησαν για περαιτέρω συνεργασία στον τομέα αυτό, ιδίως όσον αφορά την πιθανή χρήση του iPad στα κινεζικά σχολεία.

Ο Tim Cook επισκέφθηκε επίσης την Απαγορευμένη Πόλη, την εκπαίδευση Hongen, η οποία ενσωματώνει την επαυξημένη πραγματικότητα στα προϊόντα της και μια μουσική εκδήλωση στο κινεζικό κατάστημα της Apple. Μίλησε επίσης με μέλη μιας εκπαιδευτικής κίνησης με τίτλο "iHuman".

Ο Κουκ θα πρέπει να επιστρέψει σύντομα στις ΗΠΑ, καθώς είναι πιθανό να εμφανιστεί σε συνέντευξη τύπου της 25ης Μαρτίου μετα την παρουσίαση που έχει προγραμματιστεί.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !