Η έκδοση iOS 12.2 για το iPad Pro μπορεί να προσθέσει υποστήριξη για τη γραφίδα της Logitech

0
Το iPad Pro είναι το μόνο σύγχρονο tablet που δεν υποστηρίζει τη γραφίδα της Logitech. Φαίνεται ότι το πρόβλημα θα επιλυθεί με την κυκλοφορία της επόμενης ενημερωμένης έκδοσης του iOS. Θεωρείται ότι η Apple μπορεί να την κυκλοφορήσει ίσως και την επόμενη Δευτέρα.  
Αυτήν τη στιγμή, το iPad Pro υποστηρίζει μόνο τη γραφίδα της Apple Pencil δεύτερης γενιάς. Οι ιδιοκτήτες του IPad Pro που συμμετέχουν στη δοκιμή beta του λογισμικού έχουν ήδη λάβει την ενημερωμένη έκδοση iOS 12.2 beta 6. Μεταξύ των βελτιώσεων που προστέθηκαν στη νέα έκδοση λογισμικού, υπάρχει υποστήριξη για τη γραφίδα Crayon της Logitech.


Το γεγονός ότι η γραφίδα Crayon έχει ήδη δοκιμαστεί και λειτουργεί καλά στο iOS 12.2 beta 6 έχει ήδη αναφερθεί από δοκιμαστές και δημοσιογράφους.

Για πρώτη φορά το Stylus από τη Logitech παρουσιάστηκαν με την κυκλοφορία των iPad έκτης γενιάς τον Μάρτιο του περασμένου έτους. Στη συνέχεια, η καινοτομία υποστηρίχθηκε από τα iPad 6, iPad mini 5 και iPad Air 3 δισκία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !