Ο Tim Cook μίλησε για τον κίνδυνο κλιματικής αλλαγής

0
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Κίνα, έκανε μια ομιλία στην οποία επέστησε την προσοχή του κοινού στο πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής.  
Η επίσκεψη του Tim Cook στην Κίνα πραγματοποιήθηκε στις 23 Μαρτίου 2019. Εκτός από τις συναντήσεις με πολιτικούς και προγραμματιστές, ο Κουκ έκανε επίσης μια ομιλία στην οποία ανέφερε τους κινδύνους της κλιματικής αλλαγής και τα προβλήματα που θέτει στην ανθρωπότητα.

"Η αλλαγή του κλίματος απειλεί τον πλανήτη μας. Η φτώχεια και η ανισότητα στερούν τους πολίτες και τα έθνη από το δυναμικό τους και η βασική υγειονομική περίθαλψη γίνεται απρόσιτη για εκατομμύρια ανθρώπους », δήλωσε ο Tim Cook.

Ο επικεφαλής της Apple τόνισε την ανάγκη για μέτρα που θα βοηθήσουν εκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο να βγουν από τη φτώχεια. Ο Cook υποστήριξε ότι οι κυβερνήσεις, οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί και οι μεγάλες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Apple, αρχίζουν να συνεργάζονται, διασφαλίζοντας ότι όλοι έχουν την ευκαιρία να μάθουν και να ευδοκιμήσουν.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !