Τα top 5 αγωνιστικά παιχνίδια αυτοκινήτων για το iPhone - iPad

0
Σας αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα και οι απότομες στροφές; Ποιο κάτω σας προτείνουμε διαφορα  παιχνίδια με προσομοιωτές αγώνων για το iPhone  ειδικά για εσάς. 


Need for Speed™ Most Wanted


Μια από τις πιο αμφιλεγόμενες κούρσες κονσόλας στη σειρά Need For Speed, αλλά ταυτόχρονα - ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια για συσκευές στο iOS. Ο στόχος του παίκτη είναι να συμμετάσχει σε παράνομους αγώνες με σπορ αυτοκίνητα και να απομακρυνθεί από την καταδίωξη των αστυνομικών. Το Porsche 911 Carrera S, το Dodge Viper SRT και ακόμη και το Hummer H1 Alpha είναι διαθέσιμα στο παιχνίδι. Όσο πιο συχνά κερδίζετε, εκτελείτε απότομους ελιγμούς, τόσο μεγαλύτερη είναι η θέση σας στην Online Wanted online βαθμολογία.

Το παιχνίδι μπορεί να αγοραστεί για 5,49 eyro στο App Store

Race Kings 

 
Οι αγώνες σε αυτό το παιχνίδι  είναι ένας σε ένα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις στροφές αφού όσο πιο επιτυχημένα τρέχετε σε μια πίστα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να ξεπεράσετε έναν αντίπαλο, ακόμα και όταν το αυτοκίνητό του είναι πιο ισχυρό. Ford Mustang, Pagani Zonda F, Mercedes-Benz SLS-AMG, Subaru Impreza και πολλά άλλα είναι διαθέσιμα στο Race Kings. Η δεξιότητα του παίκτη αντανακλάται άμεσα στο επίπεδο του.

Το παιχνίδι μπορεί να εγκατασταθεί δωρεάν στο App Store .

Rival Gears Racing 

Μακριά από τον πραγματικό κόσμο, αλλά ταυτόχρονα με φανταστικά όμορφα και ισχυρά αυτοκίνητα θα κατακτήσουν την καρδιά οποιουδήποτε παίκτη. Οι διαγωνισμοί διεξάγονται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, είτε νωρίς το πρωί είτε βαθιά μεσα στη νύχτα. Στο Rival Gears Racing μπορείτε να λάβετε μέρος σε αγώνες για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας και σε ομάδα για να κερδίσετε χρήματα και να γίνετε ο ιδιοκτήτης των δρόμων.

Μπορείτε να κατεβάσετε τον αγώνα δωρεάν στο App Store .

Driving Zone: Germany

Σας αρέσουν τα γερμανικά αυτοκίνητα; Τρελός για τη BMW, Audi, Mercedes-Benz; Αυτό το παιχνίδι θα ταιριάξει με το γούστο σας, καθώς ολόκληρος ο στόλος του αποτελείται μόνο από αυτοκίνητα που παράγονται στη Γερμανία. Οι αγωνες πραγματοποιούνται σε διαφορετικές ώρες της ημέρας στις πολυάσχολες εθνικές οδούς της Γερμανίας. Ο στόχος του παίκτη είναι όχι μόνο να διασχίσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού, αλλά και να αποφύγει τη σύγκρουση με άλλα αυτοκίνητα. Όσο καλύτερα ξεπεράσετε τα αυτοκίνητα που περνάνε και απομακρύνεστε από τα ατυχήματα με την κυκλοφορία που βρίσκεται σε εξέλιξη, τόσο περισσότεροι πόντοι και μπόνους θα λάβετε.

Κατεβάστε τη δωρεάν ζώνη οδήγησης  στο App Store .

Asphalt 9: Legends

Αγωνιστικά superacars (επιλέξτε οποιοδήποτε - από Bugatti Chiron έως Ferrari LaFerrari) σε πόλεις  και αυτοκινητόδρομους. Το παιχνίδι έχει υψηλό επίπεδο μηχανών προσαρμογής. Αν και δεν είναι δυνατό να επιλέξετε κομψά κιτ σώματος σε αυτό, όπως στη σειρά του Neeed For Speed, ο παίκτης μπορεί να ρυθμίσει το χρώμα οποιουδήποτε τμήματος του αυτοκινήτου του τους τροχούς, τις δαγκάνες, το αμάξωμα, καθώς και να επιλέξει εξαρτήματα άνθρακα και να βελτιώσει την απόδοση ενός supercar.

Μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι δωρεάν στο App Store .

 Διαλέξτε ένα παιχνίδι απο τα παραπάνω που σας εκφράζει καλύτερα και τι άλλο...."τσίτα τα γκάζια"....


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !