Η WhatsApp ετοιμάζει μια επαγγελματική έκδοση της εφαρμογής της για το iOS

0
Σύμφωνα με το WABetaInfo, η εφαρμογή WhatsApp Business εμφανίστηκε στο App Store σε ορισμένες χώρες.  
Η WhatsApp ξεκίνησε την επιχειρηματική της εφαρμογή στο Android στις αρχές του περασμένου έτους, αλλά ποτέ δεν ανέφερε πότε θα εμφανιστεί και στο iOS.Οι εκπρόσωποι του δημοφιλούς προγράμματος εξακολουθούν να παραμένουν σιωπηλοί, αλλά οι ιδιοκτήτες του iPhone από το Μεξικό έχουν ήδη παρατηρήσει την εφαρμογή στο App Store. Στην Αργεντινή, τη Βραζιλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Παραγουάη, τις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες, το WhatsApp Business δεν είναι ακόμα διαθέσιμο.

Στα σχόλια για την ανάρτηση στο WABetaInfo του Twitter, οι χρήστες που ανακαλύπτουν την εφαρμογή συνιστούν να μην το αναζητούν μέσω μιας τυπικής αναζήτησης αλλά να βρουν πρώτα τον ίδιο την γνώστη εφαρμογη και να μετακινηθούν προς τα κάτω στη σελίδα του δημιουργού. Η επιχειρηματική έκδοση του WhatsApp βρίσκεται στις σχετικές εφαρμογές.

Θυμηθείτε ότι η WhatsApp Business είναι μια εφαρμογή που σχεδιάστηκε για μικρές επιχειρήσεις. Απλοποιεί την αλληλεπίδραση με τους πελάτες και παρέχει πρόσθετες πληροφορίες για την εταιρεία, όπως η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο ιστότοπος, η φυσική διεύθυνση και ο κατάλογος των υπηρεσιών.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !