WSJ: Η Apple είναι έτοιμη να παρουσιάσει το AirPower

0
Ο ασύρματος σταθμός σύνδεσης της Apple το AirPower ανακοινώθηκε πριν από δύο χρόνια, αλλά δεν εισήλθε ποτέ στην αγορά.   
Οι δημοσιογράφοι της The Wall Street Journal ανέφεραν ότι η Apple έχει εξαλείψει τα προβλήματα με την παραγωγή της συσκευής και είναι έτοιμη να την πουλήσει στο εγγύς μέλλον.

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, η Apple αντιμετώπισε προβλήματα στο πρώτο στάδιο της παραγωγής του ασύρματου σταθμού σύνδεσης AirPower. Νωρίτερα, τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η συσκευή υπερθερμαίνεται κατά τη λειτουργία . Το πιο πιθανό είναι ότι η αμερικανική εταιρεία αποφάσισε να αναβάλει την ημερομηνία εισόδου της στην αγορά. Σύμφωνα με την The Wall Street Journal, η Apple έχει διορθώσει το πρόβλημα και είναι έτοιμη να υποβάλει προς πώληση AirPower το συντομότερο δυνατό.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση, η παραγωγή του AirPower ξεκίνησε στις αρχές του 2019. Η συσκευή θα μπορεί να φορτίζει ταυτόχρονα αρκετές συσκευές της Apple, για παράδειγμα το iPhone X και το Apple Watch ταυτόχρονα. Οι συνομιλητές της WSJ που είναι κοντά στην εταιρεία ανέφεραν ότι η απελευθέρωση του σταθμού σύνδεσης καθυστέρησε λόγω των δυσκολιών που συναντήθηκαν κατά την ανάπτυξή του. Σημείωσαν επίσης ότι η Apple παρουσιάζει συχνά τα νέα της gadgets αρκετούς μήνες μετά την έναρξη της μαζικής παραγωγής.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !