Ηacked παραβίασαν τους λογαριασμούς χρηστών του Outlook.com

0
Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι άγνωστος χάκερ για αρκετούς μήνες είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς των χρηστών της υπηρεσίας Outlook.com.  
Οι εκπρόσωποι της Microsoft επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες των δημοσιογράφων ότι οι χάκερ είχαν πρόσβαση στους λογαριασμούς της υπηρεσίας αλληλογραφίας του Outlook.com για τρεις μήνες. Σύμφωνα με εταιρείες πληροφορικής, οι χάκερ χρησιμοποίησαν το λογαριασμό ενός από τους φορείς υποστήριξης από την 1η Ιανουαρίου έως τις 28 Μαρτίου 2019. Οι χάκερς θα μπορούσαν να δουν τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του χρήστη, το περιεχόμενο των φακέλων και των αρχείων, τα θέματα των επιστολών, αλλά το περιεχόμενο αυτών των επιστολών και των εγγράφων που επισυνάπτονταν σε αυτά δεν ήταν προσβάσιμα σε αυτά.

Μετά την ανακάλυψη της επίθεσης από τους χάκερ, η Microsoft αποσυνδέθηκε τον λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της πειρατείας. Οι ιδιοκτήτες των επηρεαζόμενων λογαριασμών πήραν ηλεκτρονικά μηνύματα ζητώντας τους να αλλάξουν τους κωδικούς πρόσβασης λογαριασμού τους.

"Πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από οποιοδήποτε παραπλανητικό όνομα του τομέα και εκείνα τα μηνύματα που απαιτούν προσωπικές πληροφορίες ή πληρωμή ή οποιεσδήποτε αιτήσεις για πληροφορίες που αποστέλλονται από άλλες από αξιόπιστες πηγές. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα διαπιστευτήριά σας σύνδεσης για το σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν επηρεάστηκαν άμεσα από αυτό το συμβάν. Ωστόσο, προληπτικά, θα πρέπει να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό σας, "δήλωσαν εκπρόσωποι της Microsoft στους χρήστες του Outlook.com.

Ο αριθμός των πελατών που επηρεάζονται από λογαριασμούς hacking δεν αποκαλύπτεται.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !