Η Foxconn θα ξεκινήσει την παραγωγή του iPhone στην Ινδία τον Ιούλιο του 2019

0
Η Foxconn θα αρχίσει να παράγει iPhones στην Ινδία τον Ιούλιο του 2019. Αυτό αναφέρεται από τους δημοσιογράφους του Cult of Mac.  
Η μάλλον γρήγορη ανάπτυξη της παραγωγής του iPhone στην Ινδία φέρεται να βοηθιέται και από την κυβέρνηση της χώρας. Η Ινδία καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να αναπτύξει την οικονομία και να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, ώστε να αυξήσει τους φόρους επί των εισαγόμενων συσκευών και να ενθαρρύνει την εγχώρια παραγωγή. Η Apple μείωσε πρόσφατα την τιμή των iPhones στην Ινδία προκειμένου να διατηρήσει τη θέση της στην αγορά. Ειδικότερα, οι τιμές για το iPhone XR μειώθηκαν κατά 22%, ωστόσο, και αυτό δεν ήταν αρκετό.

Σχετικά με την Foxconn φαίνεται να σχεδιάζει να ξεκινήσει την παραγωγή του iPhone στην Ινδία, όπως έγινε γνωστό στις αρχές του 2019 . Η Rist Maker Wistron συναρμολογεί ήδη τα iPhone 6s, iPhone SE και iPhone 7 σε εργοστάσιο στην Bangalore και η Foxconn ξεκινά την παραγωγή των iPhone X, XS, XS Max και XR σε εργοστάσιο 650.000 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται στο Chennai.

"Η εταιρεία σχεδιάζει να αυξήσει την παραγωγική δυναμικότητα και την επακόλουθη προσαρμογή της στην παραγωγή νέων μοντέλων iPhone", ανέφεραν πηγές κοντά στο Foxconn.

Ίσως η αύξηση της παραγωγής στην Ινδία υπαγορεύεται από την επιθυμία της Apple να επιλύσει το θέμα της ανάπτυξης των δικών της καταστημάτων λιανικής πώλησης στη χώρα. Η εταιρεία προσπαθεί εδώ και χρόνια να πάρει άδεια για να ανοίξει το Apple Store και στις ινδικές πόλεις, με τον Tim Cook όπου συναντήθηκε προσωπικά με τον πρωθυπουργό της Ινδίας για αυτό το θέμα. Ωστόσο, το ζήτημα δεν έχει ακόμη επιλυθεί και ακόμη και η εκπλήρωση της προϋπόθεσης για την παραγωγή άνω του 30% των προϊόντων στα εργοστάσια του Wistron δεν έδωσε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !