Συγκρίνοντας τα AirPods 2019 με το Powerbeats Pro

0
Τον περασμένο μήνα, οι πρώτες εικόνες των νέων ασύρματων ακουστικών των Beats Powerbeats Pro εμφανίστηκαν στο δίκτυο και χθες η Apple τα ανακοίνωσε και επίσημα. Οι δημοσιογράφοι της CNET έχουν ήδη δοκιμάσει το νέο προϊόν και το έχουν συγκρίνει με τα AirPods δεύτερης γενιάς που και αυτά κυκλοφορήσαν πρόσφατα.  

Σχεδιασμός
 

Η κύρια διαφορά μεταξύ του Powerbeats Pro και του AirPods 2 είναι ο σχεδιασμός τους. Τα AirPods της δεύτερης γενιάς είναι πανομοιότυπα με τους προκατόχους του και ως εκ τούτου δεν είναι κατάλληλα για όλους. Το Powerbeats Pro είναι μια ασύρματη λύση με βάση. Χάρη στα τέσσερα μεγέθη ακουστικών και η δυνατότητα προσαρμογής των ακουστικών είναι μια εξαιρετική επιλογή για εντατική χρήση.

Επίσης στο σώμα κάθε ακουστικού Powerbeats Pro δεν υπάρχουν φυσικά κουμπιά για τον έλεγχο της έντασης και της αναπαραγωγής. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Powerbeats Pro είναι το πρώτο ακουστικό Beats χωρίς φυσικό κουμπί.

Παρά την ανακοίνωση της Apple ότι το Powerbeats Pro είναι 17% ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του, τα AirPods φαίνονται μικροσκοπικά.

Το Powerbeats Pro είναι ανθεκτικό στην εφίδρωση και το νερό και έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί άριστα σε αυτές τις συνθήκες. Αυτό είναι ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα έναντι των AirPods, τα οποία μπορεί να αποτύχουν εάν εισχωρήσει υγρασία σε αυτά.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας


Ένα άλλο πλεονέκτημα του Powerbeats Pro έναντι των AirPods είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Σύμφωνα με την Apple, η νέα καινοτομία μπορεί να λειτουργήσει έως και 9 ώρες για ακρόαση μουσικής. Εν τω μεταξύ, τα AirPods 2 προσφέρουν μόνο 5 ώρες ζωής της μπαταρίας.

Η 15λεπτη φόρτιση των AirPods θα είναι αρκετή για 3 ώρες ακρόασης μουσικής, ενώ το Powerbeats Pro θα διαρκέσει 4,5 ώρες ακρόασης μετά τη φόρτιση της ίδιας διάρκειας.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει ασύρματη φόρτιση στο Powerbeats Pro. Τα ακουστικά μπορούν να φορτιστούν μόνο μέσω Lightning καλωδίου. Πιθανώς, αυτό το χαρακτηριστικό δεν είναι τόσο πολύ σε ζήτηση αυτή τη στιγμή, αλλά αν το iPhone 2019 έχει υποστήριξη για αμφίδρομη ασύρματη φόρτιση, η δεύτερη γενιά των AirPods θα έχει ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα.

Επεξεργαστής

Όπως και τα AirPods δεύτερης γενιάς, το Powerbeats Pro είναι εξοπλισμένο με το τσιπ Apple H1. Παρέχει γρήγορη εναλλαγή μεταξύ συσκευών, καθώς και ενεργοποίηση φωνής της Siri.

Ήχος

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα είναι η καταπληκτική μόνωση Powerbeats Pro. Δεδομένου ότι αυτά τα ακουστικά χρησιμοποιούν ένα δια-καναλικο σχεδιασμό, θα είναι σε θέση, καλύτερα από AirPods, να μπλοκάρει το θόρυβο του περιβάλλοντος.

Συμπέρασμα:

Εάν τα AirPods είναι βολικά για εσάς, και εκτιμάτε το μικρό τους μέγεθος και για την ασύρματη φόρτιση, θα είναι μια εξαιρετική επιλογή. Επιπλέον, το κόστος τους είναι λίγο λιγότερο από τα νέα ακουστικά (199 δολάρια) από του Beats ($249.95 ).

Από την άλλη πλευρά, αν ασκείτε ή αγαπάτε υπαίθριες δραστηριότητες, το Powerbeats Pro είναι αυτό που χρειάζεστε. Μπορούν να εξατομικευθούν χρησιμοποιώντας τέσσερα μεγέθη ακουστικών και ρυθμιζόμενα άγκιστρα αυτιών. Το Powerbeats Pro διατίθεται σε τέσσερα χρώματα: λευκό, μαύρο, ελεφαντόδοντο και σκούρο μπλε. Τα AirPods είναι διαθέσιμα μόνο σε λευκό χρώμα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !