Η Apple αυξάνει τη δική της παραγωγή μόντεμ

0
Σύμφωνα με την έκθεση της Fast Company, η Apple ενδέχεται να μην κυκλοφορήσει ένα iPhone 5G μέχρι το 2021, καθώς η εταιρεία έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές της στην κατασκευή του μόντεμ της.  
Σύμφωνα με την έκθεση, ο αριθμός των μηχανικών που εργάζονται σto τσιπ 5G κυμαίνεται από 1.000 έως 2.000 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των πρώην υπαλλήλων της Intel και της Qualcomm. Ωστόσο, οι ειδικοί της Fast Company πιστεύουν ότι η εταιρεία δεν θα έχει το χρόνο να αναπτύξει το δικό της μόντεμ της μέχρι το 2021.

Η έκθεση αναφέρει ότι η σχέση μεταξύ της Apple και της Intel άρχισε να επιδεινώνεται πρόσφατα. Για παράδειγμα, οι άνθρωποι της Apple υποστηρίζουν ότι «έχασαν την εμπιστοσύνη» στην ικανότητα του κατασκευαστή των επεξεργαστών, να προετοιμάσει ένα 5G modem μέχρι το 2020.

Η Apple είναι ένας απαιτητικός πελάτης, ο οποίος συχνά προκαλεί συγκρούσεις μεταξύ των εταιρειών. Ως αποτέλεσμα, αυτό αναγκάζει τον κατασκευαστή των τσιπ να απορρίψει πιο προσοδοφόρες προσφορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τις εταιρείες Samsung και Mediatek σχετικά με την προμήθεια των modem τους. Ωστόσο, είναι απίθανο να έχουν το χρόνο για την ανάπτυξη ενός τσιπ 5G μέχρι το 2020. Η επιστροφή στην Qualcomm για την Apple δεν είναι επίσης δυνατή λόγω των διαφορών μεταξύ τους.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !