Οι χρήστες των IPad Pro διαμαρτύρονται για προβλήματα της οθόνης

0
Πολλοί ιδιοκτήτες των μοντέλων iPad Pro του 2017 και του 2018 αναφέρουν ότι το tablet τους δεν αναγνωρίζει τις χειρονομίες, απαντά λανθασμένα σε κλικ και οποιαδήποτε εικόνα περιοδικά "κολλάει" κατά την κύλιση.   
Οι χρήστες γράφουν για το πρόβλημα στα φόρουμ υποστήριξης της Apple και σε άλλους ιστότοπους στο Διαδίκτυο. Το πρόβλημα έχει επηρεάσει τα μοντέλα των τελευταίων τριών γενιών του iPad 2016, 2017 και 2018.

Οι περισσότεροι άνθρωποι παρουσίασαν τα δυσάρεστα συμπτώματα έξι μήνες αργότερα ή και περισσότερο μετά την αγορά, αλλά μερικοί παραπονούνται για νέες συσκευές που αποκτήθηκαν μόλις πριν από μερικές ημέρες. Επιπλέον, ορισμένοι ισχυρίζονται ότι το πρόβλημα δεν επιλύθηκε ακόμη και με την αντικατάσταση της εγγύησης με νέα gadgets που και αυτά συνεχίζουν να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο.

Η επανεκκίνηση, η επαναφορά ρυθμίσεων και άλλοι συνήθεις τρόποι αντιμετώπισης σφαλμάτων δεν επιλύουν προβλήματα. Ταυτόχρονα, ορισμένοι χρήστες του φόρουμ σημείωσαν ότι το μοντέλο του 2018 παύει να αποτυγχάνει αφού συνδεθεί με το Apple Pencil 2.

Τη στιγμή αυτη, η Apple δεν έχει ακόμη σχολιάσει την κατάσταση.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !