Αναλυτές: Το iPhone με υποστήριξη 5G θα κυκλοφορήσει πολυ αργότερα από το 2020

0
Οι ειδικοί της αναλυτικής υπηρεσίας UBS αμφιβάλλουν ότι η Apple θα ξεκινήσει την κατασκευή με ένα iPhone με υποστήριξη 5G έως το 2020. 
Ο Timothy Arcuri, ένας από τους αναλυτές της UBS, δημοσίευσε μια έκθεση που αναφέρει ότι η Apple είναι απίθανο να ξεκινήσει ένα iPhone με υποστήριξη για το κυψελοειδές δίκτυο πέμπτης γενιάς πριν από το 2020. Ένα εμπόδιο είναι η συνεχιζόμενη διαφορά μεταξύ της Apple και της Qualcomm. Η Qualcomm ήταν βασικός προμηθευτής των τσιπ για το iPhone. Δεδομένου ότι η Qualcomm κατηγορεί την Apple για παράβαση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, η εταιρεία δεν θα παράσχει στην Apple τις απαραίτητες λεπτομέρειες. Η Intel μπορεί να πάρει τη θέση της, αλλά η συνεργασία με αυτή την εταιρεία δεν θα λύσει όλα τα προβλήματα της Apple σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Το κύριο πρόβλημα της Intel, σύμφωνα με τον αναλυτή, είναι ότι αυτή η εταιρεία δεν θα έχει το χρόνο να δημιουργήσει ένα τσιπ 5G μέχρι το 2020. Μια εναλλακτική λύση μετά την Intel θα μπορούσε να είναι η MediaTek, με την οποία συνεργάζεται με την Samsung. Ωστόσο, οι λεπτομέρειες της δεν πληρούν τα πρότυπα της Apple, γεγονός που θέτει εκτός τη συνεργασία των δύο εταιρειών.

Νωρίτερα υπήρχαν πληροφορίες πως η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα iPhone με υποστήριξη 5G μέχρι το 2020 και δημοσιεύθηκαν από δημοσιογράφους του Bloomberg τον Δεκέμβριο του 2018 .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !