Το κοινό της Apple News + έχει αυξηθεί σε 200 χιλιάδες άτομα κατά τις πρώτες 48 ώρες λειτουργίας

0
Την περασμένη εβδομάδα η Apple ξεκίνησε μια νέα πληρωμένη υπηρεσία με την εφαρμογή Apple News +. Μόνο οκτώ ημέρες έχουν περάσει από την έναρξη, αλλά, σύμφωνα με την The Wall Street Journal, στις πρώτες 48 ώρες ο αριθμός των συνδρομητών έφτασε σε 200.000 ανθρώπους. 
Δεν είναι ξεκάθαρο πόσο δημοφιλής θα είναι η νέα υπηρεσία μετά το τέλος της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου, αλλά σήμερα το κοινό της έχει ήδη ξεπεράσει τον αριθμό των τακτικών χρηστών της υπηρεσίας Texture, την οποία η Apple έχει κλείσει μερικές ημέρες νωρίτερα.

Από τον δεύτερο μήνα, η τιμή συνδρομής για το Apple News + θα είναι στα 9,99 δολάρια. Σύμφωνα με τη σύμβαση, η Apple λαμβάνει το 50% των κερδών, ενώ τα υπόλοιπα κεφάλαια κατανέμονται μεταξύ των εκδοτών.

Παρά το γεγονός ότι η Apple δεν μπόρεσε να συμφωνήσει με τους The New York Times, το The Washington Post και με πολλές άλλες σημαντικές δημοσιεύσεις, η Apple News + παρέχει σήμερα στους συνδρομητές πρόσβαση σε περισσότερα από 200 περιοδικά και άλλα μέσα ενημέρωσης.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !