Η Foxconn θα ξεκινήσει την παραγωγή του iPhone X και XS στην Ινδία

0
Η Foxconn θα ξεκινήσει την παραγωγή αρκετών μοντέλων iPhone στην Ινδία στο επόμενο διάστημα. Αυτό αναφέρεται από τους δημοσιογράφους του Reuters.  
Η Foxconn, ένας από τους βασικούς κατασκευαστές του iPhone, θα ξεκινήσει την κατασκευή των smartphone της Apple στην Ινδία. Σύμφωνα με δημοσιογράφους του Reuters, τις επόμενες εβδομάδες, η εταιρεία θα ξεκινήσει την παραγωγή δοκιμαστικής σειράς smartphone iPhone X και iPhone. Σύμφωνα με το Reuters, αυτό "θα φέρει την επιχείρηση της Apple στην Ινδία σε νέο επίπεδο".

Το iPhone X και XS δεν είναι τα πρώτα smartphones της Apple που θα κατασκευαστούν στην Ινδία. Έτσι, η τοπική εταιρεία Wistron συναρμολογεί ήδη πιο προσιτά iPhones SE, 6s και 7 στην επικράτεια της χώρας. Η δημοσίευση σημειώνει επίσης ότι η Apple είχε στο παρελθόν επιδιώξει να μεταφέρει μερικώς την παραγωγή iPhones κορυφαίας τεχνολογίας στην Ινδία στις αρχές του 2019. Αυτή η απόφαση της αμερικανικής εταιρείας εξηγείται από την επιθυμία να προστατευθούν σε σχέση με τους κινδύνους που συνδέονται με τον συνεχιζόμενο εμπορικό πόλεμο μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κίνας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !