Η Apple μειώνει τις τιμές σε όλα τα μοντέλα iPhone, iPad και Mac στην Κίνα εν μέσω χαμηλότερων συντελεστών ΦΠΑ

0
Σύμφωνα με τo CNBC, η Apple μείωσε τις τιμές για όλα τα προϊόντα της στην Κίνα, λόγω της μείωσης του συντελεστή ΦΠΑ της χώρας από 16 σε 13%.
Χθες, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας στην Κίνα έκλεισε προσωρινά για να αλλάξει όλες τις τιμές των προϊόντων. Το κόστος του iPhone XR, για παράδειγμα, στο κινεζικό κατάστημα Apple μειώθηκε από 6.499 γιουάν ) σε 6.199 γιουάν, ήτοι 4,5%.

Το γεγονός ότι η Apple έκανε μεγάλες παραχωρήσεις από τη μείωση της τιμής λόγω της μείωσης του συντελεστή ΦΠΑ κατά τρεις τοις εκατό δεν είναι καθόλου εκπληκτικό. Η τιμολόγηση στην εταιρεία δεν είναι μόνο η οικονομία, αλλά και η εμπορία: η Apple συχνά επιλέγει "όμορφες" τιμές που τελειώνουν στο "99". Και τώρα αυτά τα στοιχεία είναι γραμμένα στις ετικέτες τιμών των συσκευών που πωλούνται στα καταστήματα της Apple.

Προηγουμένως, οι αναλυτές συζήτησαν ότι η εταιρεία δεν έλαβε τόσο υψηλά έσοδα όπως προβλεπόταν, κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2018, ακριβώς λόγω της μείωσης των πωλήσεων iPhone στην Κίνα. Για να διορθώσει την κατάσταση στην κινεζική αγορά, η Apple ξεκίνησε νέα προγράμματα που θα αυξήσουν τη ζήτηση για τα προϊόντα της. Έτσι, η εταιρεία συνήψε συμφωνία με την AliPay, βάσει της οποίας προσέφερε αγοραστές νέων εκδόσεων των άτοκων δόσεων του iPhone.

Τώρα, οι αναλυτές περιμένουν την αναφορά κερδών για το πρώτο τρίμηνο του 2019, την οποία η Apple πρόκειται να δημοσιεύσει αυτό το μήνα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !