Οι εικόνες και βίντεο με animoji με δίπλωμα κατοχύρωσης ευρεσιτεχνίας της Apple

0
Στο Cupertino, μπορεί να εργάζονται για τη βελτίωση των χρήσιμων χαρακτηριστικών του λογισμικού, αλλά δεν ξεχνάνε και την ψυχαγωγία. Χθες το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών κατέγραψε ένα νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, το οποίο περιγράφει την αντικατάσταση της εικόνας του προσώπου των ανθρώπων σε εικόνες και βίντεο με animoji.  
Πρόκειται για ένα νέο οπτικό εφέ αποκαλούμενο Creative Camera. Στη συνοδευτική τεκμηρίωση του διπλώματος ευρεσιτεχνίας υπάρχουν πολλές εικόνες που περιγράφουν την αρχή της εφαρμογής. Πρώτα πρέπει να στοχεύσετε με το φακό της κάμερας στο θέμα έτσι ώστε το κεφάλι του να πλαισιώνεται στην οθόνη.

Στη συνέχεια, τραβήξτε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο, με το οποίο θα είναι δυνατή η αντικατάσταση της εικόνας του κεφαλιού ενός ατόμου με μια κατάλληλη διάθεση ή έκφραση του προσώπου από ένα animoji. Στην περίπτωση αυτή, η εικόνα φόντου και η εικόνα του σώματος του χρήστη παραμένουν αμετάβλητες. Επίσης για τη διακόσμηση των πορτραίτων παρέχονται αυτοκόλλητα. Επεξεργασμένη φωτογραφία ή βίντεο μπορούν να παρέχονται ακόμη και με κείμενο και αποστέλλονται σε φίλους ή συγγενείς.

Η αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κατατέθηκε στο τρίτο τρίμηνο του 2018, αλλά μόλις τώρα καταχωρίστηκε. Πότε ακριβώς θα γίνει η απελευθέρωση της εφαρμογής (και αν δεν θα γίνει καθόλου) είναι άγνωστη.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !